2777
2789
عنوان

از مهمونی که وقتی میاد دیگه نمیره متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 83 پست
خانومه و مجرده بله تنها اومده هفته پیش تو شهر ما کار داشت کارشم همون روز انجام شد ولی این نرفت

زنگ بزن خانواده اش.  بگو بهش زنگ بزنند بگن برگرده و خسته شدی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خانومه و مجرده بله تنها اومده هفته پیش تو شهر ما کار داشت کارشم همون روز انجام شد ولی این نرفت

جلو همسرت معذب نیس ...من بیشتر از دوساعت نمبتونم جایی بمونم باید برگردم خونه خودم ..بجز خونه مامانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر ما کار داشت هفته پیش اومد کارشم همون وقت انجام شد ولی نرفت همینجور گوشه پذیرایی ما جا خوش کرده

خودت هم سمت اونا میری زیاد میمونی؟ 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وااای چقدر حس بدیه آبجیم شوهرش فوت شده و با مامانم زندگی میکنه خاله شوهرش هر دوماه یکبار میاد مشهد ب ...

اینم هر وقت میاد اینجا موندگار میشه وقتی گفت دارم میام میدونستم دیگه رفتنش با خداس 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
نمیدونم والا میگن دلمون واسه بچه هاش تنگ میشه 😂😂😂

به مادرت بگو یک سال برن یک شهر دیگه اون وقت هیچ کس دلتنگ بچه ها نمیشه .... یک نفر به شوهرم گفته بود که چند سال پیش انتقالی گرفتم و رفتیم کیش تا یکم حقوقم زیاد بشه و بتونم پس انداز کنم تمام فامیل هوس می کردند یک سری به ما بزنند حتی اونایی که سالها بود ندیده بودمشون به جای پس انداز کلی ضرر کردم و برگشتم . شما هم به مادرت بگو حداقل داداش هات آژانس خانوم نشن دو بار که بهش بگن کار داریم لطفا با تاکسی برو دیگه دلش برای کسی تنگ نمیشه 

بقول نینی سایتی ها نمک داخل کفشش بریزشاید اثر کرد

ریختم عزیزم و هر چی دعا تو نت پیدا کردم خوندم برا رفتن مهمان ولی افسوس

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
مرسی عزیزم سایه شما هم همیشه روی سر عزیزاتون باشه

فداتم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

وااای چقدر حس بدیه آبجیم شوهرش فوت شده و با مامانم زندگی میکنه خاله شوهرش هر دوماه یکبار میاد مشهد ب ...

خب وقتی اینطوری بهش خدمات میدن از کجا بدونه ناراضی و اذیت میشن میگه با جون و دل ازم پذیرایی و بهم خدمت میکنن و خیلی دوسم دارن پس بازم برم یه جا باید رفتارشونو تغییر بدن طرف حساب کار دستش بیاد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینم هر وقت میاد اینجا موندگار میشه وقتی گفت دارم میام میدونستم دیگه رفتنش با خداس

خاله دادمادمون هم چند روز پیش دوباره زنگ زد گفت میخام بیام این دفعه دوتا غز نوه هاشم میاره با خودش 

بعد بدبختی اینجاست که خیلی خوش خوراکه و همش باید غذاش گوشت و ماهی و مرغ باشه و سفارش غذا هم میده ک امروز فلان چیز رو بپز 

وقتی اون خونه مامانممه اصلا ما خواهر برادرا راحت نیستیم خونه مامانم