2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز هیچیش تشکیل نشده چطوری میشه ادم از پنج ماه میشه ادم و گناه داره

اگ. متظورت اینه. زعفرون. و فللان اینا بخوری. نمیوفته با این چیزا. دیدم اطرافم. خدا بخاد نگهش داره نگ. میداره دست توهم نیست

چرا سفت و سخت مواظب نبودی تو ک شرایطتت سخته؟ 

هنوز هیچیش تشکیل نشده چطوری میشه ادم از پنج ماه میشه ادم و گناه داره

نه عزیزم بچه از لحظه انعقاد قلب داره و فقط صداش با دستگاه سونو شنیده نمیشه 

سقط میشه قتل عمد یعنی جون ی نفرو داری میگیری 

از نظر تو تشکیل نشده  ...ولی دراصل تشکیل شده 

عجب وجدان راحت و بیخیالی داری تو دیگه 

باوجوداینکه گفتی نگیدولی بازم میگم نکن نگهش دار ۴سال دیگه خدایی نکرده دربدردنبال دوادکترمیگردی که ف ...

ب اندازع کافی دردسر کشیدم بخدا دیگ نمیخام یکی دیگ تو زندگیم ضرر کنه

آجی قتل نکن اونم قتل جگرگوشت وگرنه زندگیت ب فنامیره چطوردلت میادبچتوبکشی

منم تاچندروزپیش چنین فکراشتباهی بسرم زدوخداخواست وپشیمون شدم ازسقط بچم ازخیلیاپرسیدم دکترودیگران همه منع کردن

دخترم۵سالو۷ماه پسرم۱۶ماهه ومجدداناخواسته باردارم ونگهش داشتم خداروشکروتوبه کردم ازفکراشتباهم

خدا میگه گناه داره بعد بنده اش میگه از پنج‌ماه به بعد گناه داره ؟؟ برکت زندگیت میره نکن عزیز من

پنج ماه همه چی تشکیل شده نمیشه و واقعا اون میشه گناه. ولی الان شرایط برای نگه ذاری ندارم هرچی راه حل دارید بگید دوستان درک کنید

ب اندازع کافی دردسر کشیدم بخدا دیگ نمیخام یکی دیگ تو زندگیم ضرر کنه

چی بگم والاسختی همیشه هست چه بایه بچه چه بادوتا

من کشیدم که بهت میگم ۵سال آزگار یه تنه ازاین شهربه اون شهردنبال دکترا دوویدم چه بلاهایی که سرم نیومدهمین الانش ازدردجای آمپولانمیدونم به کدوم پهلوبخابم قدرنعمتی که داریو بدون خداخیلی  توروخاسته که انقدراحت نعمت بهت داده

آجی قتل نکن اونم قتل جگرگوشت وگرنه زندگیت ب فنامیره چطوردلت میادبچتوبکشیمنم تاچندروزپیش چنین فکراشتب ...

اخه من سر اولیم ناخاسته بود و سنم کم و از زندگی واقعا عقب افتادم همه سرزنشم کردن فکرشو بکن اینو بفهمن باز بعذ ی سال چی میگن بعدشم دخترم کوچبکه سختمه واقعا باز بچع شما بزرگه کمک دس هستن برات من کسیو ندارم

چی بگم والاسختی همیشه هست چه بایه بچه چه بادوتامن کشیدم که بهت میگم ۵سال آزگار یه تنه ازاین شهربه او ...

من لیاقت ندارم بخدا من ادم بدیم کم ب بچه میرسم خیلی کم کمیم عصبیم .خب بچه بیاد زجر بکشع رو دستم؟؟

روزو شب برای خدا دعا میکنم ک همه مادر بشن نازایی نباشه اونوقت خدا بخودم میده🥲😐

اخه من سر اولیم ناخاسته بود و سنم کم و از زندگی واقعا عقب افتادم همه سرزنشم کردن فکرشو بکن اینو بفهم ...

عزیزم اشتباه نکن ناشکری نکن نازایی هازیاده وخیلیادنبال درمان وبچه دارشدن هستن

نگهش دارخدابزرگه وکمکت میکنه

بخداآشنای مادوتابچه روعمدی سقط کردن بارضایت خودشوشوهرش

شوهرش دورازجون همه جوون مرگ شدباتصادف وحشتناک

این کارونکن لطفا

من لیاقت ندارم بخدا من ادم بدیم کم ب بچه میرسم خیلی کم کمیم عصبیم .خب بچه بیاد زجر بکشع رو دستم؟؟روز ...

این حرفو نزن اگه لیاقت نداشتی خدابهت نمیداد.هنوزتا۱نصف شب تومطب دکتر یه لنگه پاوانستادی که فقط یه ربع وشایدم کمتربتونی ازمشکلت سردربیاری.ازماگفتن بودخوددانی