الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب اندازع کافی دردسر کشیدم بخدا دیگ نمیخام یکی دیگ تو زندگیم ضرر کنه
چی بگم والاسختی همیشه هست چه بایه بچه چه بادوتا
من کشیدم که بهت میگم ۵سال آزگار یه تنه ازاین شهربه اون شهردنبال دکترا دوویدم چه بلاهایی که سرم نیومدهمین الانش ازدردجای آمپولانمیدونم به کدوم پهلوبخابم قدرنعمتی که داریو بدون خداخیلی توروخاسته که انقدراحت نعمت بهت داده
آجی قتل نکن اونم قتل جگرگوشت وگرنه زندگیت ب فنامیره چطوردلت میادبچتوبکشیمنم تاچندروزپیش چنین فکراشتب ...
اخه من سر اولیم ناخاسته بود و سنم کم و از زندگی واقعا عقب افتادم همه سرزنشم کردن فکرشو بکن اینو بفهمن باز بعذ ی سال چی میگن بعدشم دخترم کوچبکه سختمه واقعا باز بچع شما بزرگه کمک دس هستن برات من کسیو ندارم
من لیاقت ندارم بخدا من ادم بدیم کم ب بچه میرسم خیلی کم کمیم عصبیم .خب بچه بیاد زجر بکشع رو دستم؟؟روز ...
این حرفو نزن اگه لیاقت نداشتی خدابهت نمیداد.هنوزتا۱نصف شب تومطب دکتر یه لنگه پاوانستادی که فقط یه ربع وشایدم کمتربتونی ازمشکلت سردربیاری.ازماگفتن بودخوددانی