2777
2789
عزیزم اشتباه نکن ناشکری نکن نازایی هازیاده وخیلیادنبال درمان وبچه دارشدن هستننگهش دارخدابزرگه وکمکت ...

اون چن وقته بود سقط کزد

اخع ببین اونایی ک شرایط منو میدونن و بااینکه عاقلم هستن خدایی گفتن بهتره ک بکنی چون عذاب میبینین دوتایی

این حرفو نزن اگه لیاقت نداشتی خدابهت نمیداد.هنوزتا۱نصف شب تومطب دکتر یه لنگه پاوانستادی که فقط یه رب ...

کاش تو بچه دارشی تاپیک سقط رو دیدم خیلی ناراحتم فک میکنی من خوبم سر اولیم ناخاسته شد و بچه واقعا عذاب میبینه من واقعا اعصاب ندارم😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دختر 

اگ ته تهش باز میخوای بچه بیاری بزار بیاد 

بعد برو دنبال ارزوهات و کار و تلاش مثل خواهر من 

نه مثل من 

واییی یاد خودم افتادم تا فهمیدم باردارم فقط گریه و میگفتم سقط باید سقط بشه شوهرمم از ترسش زبونش بند رفته بود 

مبگفت باشه شرایط روحیم اونقدری بد بود ک دکتر حتز اولی رو هم مدتی منع کرد

خلاصه خدا جوری بهم نشون داد ک تا پای مادر نشدن هرگزم پیش رفت و اونجا توبه کردم

🥲الان بعد ۷سال عادی باردارم خدارو هزار مرتبه شکر

چی بگم والاسختی همیشه هست چه بایه بچه چه بادوتامن کشیدم که بهت میگم ۵سال آزگار یه تنه ازاین شهربه او ...

عزیزم علائم سقط چیا هستن ینی از کجا میفهمیدی سقط میشدن ببخشید میپرسم

ببین دختر اگ ته تهش باز میخوای بچه بیاری بزار بیاد بعد برو دنبال ارزوهات و کار و تلاش مثل خواهر من ن ...

ینی سقط کردی چطوری سقط کردی چن وقتت بود؟من اخه بچم کوچیکه بعدم کمک دس ندارم وپول بچ اولمم ناخاسته شد اونم تو عقد

کاش تو بچه دارشی تاپیک سقط رو دیدم خیلی ناراحتم فک میکنی من خوبم سر اولیم ناخاسته شد و بچه واقعا عذا ...

بعدکلی بدوبدو تازه امروزتستم مثبت شدولی چه فایده که ازبعدش میترسم

بعدکلی بدوبدو تازه امروزتستم مثبت شدولی چه فایده که ازبعدش میترسم

واقعا؟ وای خوشحال شدم بخدا که چشمت روشن باشه بدون ک راهت روشنه من دارم میبینم درمورد خودمم قبل خواب دیدم ک باردارم و شدم ینی بعضی چیزا بهم الهام میشه بدون چن ماه دیگ انتظارت سرمیاد و بچتو بغل میکنی🌺🙂

ینی سقط کردی چطوری سقط کردی چن وقتت بود؟من اخه بچم کوچیکه بعدم کمک دس ندارم وپول بچ اولمم ناخاسته شد ...

نه خودش سقط شد من فقط قصدم بود ک یهو دردم گرفت بیمارستان ام گفت عمل و بعدا مشخص شد بعد عمل ممکنه دیگه هرگز باردار نشم 

میدونی پرستارا چی میگفتن؟!

میگفتن بچه داری 

میگفتم بله ؛میگفتن خبببببب

من شک کردم یعنی چی خب 

تا فهمیدم بله

اما بخیر گذشت و عمل نشدم 

پول نمیگم زیاد ولی مشکلی نداشتیم

وضعیت روحیم وحشتناک بود 

واقعا؟ وای خوشحال شدم بخدا که چشمت روشن باشه بدون ک راهت روشنه من دارم میبینم درمورد خودمم قبل خواب ...

امیدوارم همینطورباشه ولی نمیدونی چه زجری کشیدم تابه اینجارسیدم .شده روزی ۴تاآمپول بزنی وگاها۵تا ؟؟روزی۲۳تاقرص بخوری ؟؟وبعداندونی عوارض ایناازکجات دربیاد.فک کن لطفا

نه خودش سقط شد من فقط قصدم بود ک یهو دردم گرفت بیمارستان ام گفت عمل و بعدا مشخص شد بعد عمل ممکنه دیگ ...

من الان خیلی وضعیت روحیم خرابه تو شهر غریبم هیچکی نمیاد کمک خودمم تنبلم بچم خیلی کوچیکه وشیرخار وضغیت بارداری هم میدونی ک چقد سخته

امیدوارم همینطورباشه ولی نمیدونی چه زجری کشیدم تابه اینجارسیدم .شده روزی ۴تاآمپول بزنی وگاها۵تا ؟؟رو ...

متاسفم واقعادلم گرفت من از عمق وجودم درکت میکنم اما من شهرغریب تنهام مستاجرم شوهرم شغلش بخورو نمیره هیچکی کمک دست نیس پول ک هم همش قسط همش قرض میبینه چقد همه چی گرون شده خب ی زن حاملم کلی چیز میخاد بعدم من بچ اولم ک یکسالو نیمشه ناخاسته بود اونم تو عقد