2777
2789
عنوان

درامد از یوتیوب 💯

7397 بازدید | 28 پست

دوستان من چهارماهه کانال یوتیوبم به درآمد رسیده

نمیگم الان تونستم از درامدم ایفون بخرم و فلان😂هنوز اول راهم تو چهارماه ۲۰۰دلار درامد داشتم

حالا میخام به بقیه هم که دنبال درامدزایی هستن کمک کنم

اگه دوست داشتین به این ایدی تلگرام پیام بدید تا راهنمایی بشید و بدونین درامد از یوتوب به چه شکله و چجوری باید نقدش کنید 

@Moon_m00nn

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من من

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

ببین من میخوام چنل جنایی بزنم ۳پایه موبایل خریدم پرده سبز ومیکروفن سوالم اینه متنی ک انتخاب کردم ونو ...

این ایده خیلی ویو میگیره 

بنظرم‌اگ‌متنو حفظ نیستی توی گوشی بنویسش با فرمت درشت و کنار دوربین قرارش بده .ولی یه کاری کن متنه حرکت کنه آروم آروم تابتونی بخونیش

😑