2777
2789
اگه پیش شوهرتی چه ربطی به خونواده ات داره

الان خیلیا شوهر دارن و سر خونه زندگیشونن و جدا از خونه زندگیه خانواده شوهر ولی میبینی خیلیارو ک خانوادهدشوهر چقدر دخالت و اذیت و کتک و همه جوره اذیت میشن مال من برعکسه

یه جای خنک و خوش آب و هوا و پر آرامش با جاهای دیدنی

ولی سوئیس رو خیلی دوست دارم ببینممم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرم امام رضا
مسجد مقدس جمکران.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

پاریس

در حال قدم زدن و تصمیم برای خرید عطر

دبی،درحال بازار گردی و رستوران گردی

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
ولی بهشتش اگه باشه

این دنیامون که جهنم بود شک دارم اون دنیا بهشت در انتظارم باشه ولی بازم تکلیف آدم مشخص میشه خسته شدم از این دنیای پوچ و آدمای پوچش

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

مشکلت چیه؟

نمیدونم فک میکنم حامله بودمو خبر نداشتم چای زعفرون خوردم یکهو درد شدید گرفت دیروز بعد خوردن چای ب درد و خونریزی افتادم شوهرم همش میگفت علائم حاملگیو داری ها شاید حامله ای برو ازمایش ولی خب گفتم ن بابا ولی الان ۹۰ درصد احتمال میدم حق با شوهرم بوده بعد تموم شدن خونریزی میرم ازمایش بدم میفهمم

دوست داشتم الان داخل ماشینم بودم پیش رومم یه جاده ی مستقیم و بی انتها بود با یه موزیک ملایم فقط می‌ر ...

منو با خودت ببر😓

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
منو با خودت ببر😓

بیا بریم🥲🫠

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بیا بریم🥲🫠

بریم😌🚶‍♀️🚶‍♀️

این دنیامون که جهنم بود شک دارم اون دنیا بهشت در انتظارم باشه ولی بازم تکلیف آدم مشخص میشه خسته شدم ...

منم دقیقا از خدا بیشتر از بنده هاش گله دارم 

چون زورش به بنده های بدش نمیرسه