2777
2789
عنوان

امشب فقط فک کنم خدا بهم رحم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 56 پست
وااای کاملا درکت میکنم منم امشب نزدیک ب ۱۰دقیقه پسر ۴سالمو گم کردم بقران اگه تا ۱دقیقه دیگه پیداش نم ...

وای عزیزم خدا رحمت کرده ی صدقه یا نذر کوچیک براش بده 

میفهممت انشالله خدا خودش حافظ همه بچه ها باشه تو رو خدا دعا کنید اون پسر بچه هم پیدا شه

مرسی عزیزم

اره منم تو اینستا دیدم دوقلو بودن یکیش گم شده تو پارک شهر

انشالله پیدا بشه ولی بعید میدونم

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی روح و روانم بهم ریخته حتما براش نذری میدم فردا یا پس فردا

فقط بگم تنها نیستی

من دختر چهارسالش تموم شده

باور میکنی اوایل شبا نگاهش میکردم بالا سرش اشک میریختم

چقدر عذاب وجدان دارم برای آوردنش و آیندش دارم دق میکنم

دیگه پیرشدن

فقط میگم اونایی که چندتا بچه دارن چیکار میکنن

قبول باشه 

خداحافظ دخترت باشه

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
وای یا خدا ببین دقیقا ماهم تو حرم امام رضا نزدیک ۵ دقیقه گمش کردیم جلو چشمن بود ی هو نیست شد داشتم ا ...

عزیزم زمونه خیلی بد شده آدم جرات نداره بچشو ثانیه ای رها کنه من حتی دختر 14 سالم ی کلاس میره تا بیاد من جونم بالا میاد خدا انشالله حافظ‌ شون باشه 

وای عزیزم خدا رحمت کرده ی صدقه یا نذر کوچیک براش بده

آره حتمااااا میدم 

بخدا درحد ۵ثانیه نشد ک جلو چشمم تو مسجد غیب شد 

وووای خدا برا دشمنمم نخواد حال امشبمو 

الانم فقط دارم نگاش میکنم ومیگم خدایا شکرت ک پسرمو دوباره بهم بخشیدی

مرسی عزیزماره منم تو اینستا دیدم دوقلو بودن یکیش گم شده تو پارک شهرانشالله پیدا بشه ولی بعید میدونم

باور کن خودمو جای مادرش میذارم لحظه ای قرار ندارم ب رو نمیارم اما دلم بدجور آشوبه خدا ب دل مادرش رحم کنه فق. 

فقط بگم تنها نیستیمن دختر چهارسالش تموم شدهباور میکنی اوایل شبا نگاهش میکردم بالا سرش اشک میریختمچقد ...

منم بخدا اینقد ک نگران خودش و اینده اشم  

خوشبحال اونایی ک یکم دلشون بزرگه 

خدا نگهدار بچه شما باشه 

آره حتمااااا میدم بخدا درحد ۵ثانیه نشد ک جلو چشمم تو مسجد غیب شد وووای خدا برا دشمنمم نخواد حال امشب ...

عزیزم یکم اب قندی چیزی بخور ادم از درون خیلی بهم میریزه خداروشکر ک پیدا شد 

اگه این استرس میدونستم سرم میاد غلط میکردم بچه دار میشدم

دور از جون 

واقعا از قدیم گفتن گرگ بیابون بشی و مادرنشی 

بخدا که حقیقت ادم مادر میشه انگار تمام روح و تنش فقط درگیر بچه هاش دیگه خودش فراموش میشه اصلا 

دست خودم نیستمیدونی من ی دختر پر دل و جرات بودم ک همش با سرعت رانندگی میکردم و نترس از وقتی عروسی کر ...

یه روان شناس خوب پیدا کن کمکت می‌کنه این افکار منفی دور کنی 

می‌دونی در لحظه زندگی کردن لذت بخشه وگرنه هیچ کسی از یک دقیقه بعدش خبر نداره هیچ وقت هم نمیشه جلوی اتفاق بگیریم پس چرا استرس اتفاقی که پیش نیومده تحمل کنیم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .