2777
2789
عنوان

امشب فقط فک کنم خدا بهم رحم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 56 پست
یه روان شناس خوب پیدا کن کمکت می‌کنه این افکار منفی دور کنی می‌دونی در لحظه زندگی کردن لذت بخشه وگرن ...

خیلی  میخام ب خودم کمک کنم ولی اصلا نمیشه 

ببین شاید ی چیز بگم بخندی 

امشب ده دقیقه شوهرم اومد دنبال من ک ببره منو هئیت 

از موتورم میترسم وحشتناک کلا پاهام سر شده بود رو موتور ونزدیک بود از حال برم از ترس فقط اشک میریختم اینقد تو دلم میلرزید ک حد نداشت کم مونده بود از ترس بمیرم 

واقعا روانشناس کمکم میکنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا داده خدام نگهش میداره. براش حرز امام جواد بگیر حرز صغیره داره برای بچه ها بنداز بازوش بسپارش به خدا و امام جواد دیگه هیچ اتفاقی براش نمیفته

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منم همینم دقیقا ینی دخترمو مامانم شوهرم بابام میبردن پارک یجوری ب خودم میچسبوندم خدافظی میکردم فکر میکردم باراخره میدزدنش دیگه نمیبینمش مامانم هی میگفت ازین فکرا نکن جذب میکنی ازین چیزا ولی دست خودم نبود الان خداروشکر بزرگ شده دیگه هرجا میره شماره خودم پدرش ادرس مینویسم رو کاغذ میذارم تو جیبش با یه شماره مینویسم رو دستش

🍃وَحُزْنِي‌إِلَى‌اللَّهِ         🦋غصه‌هات رو فقط به خدا بگو!
منم همینم دقیقا ینی دخترمو مامانم شوهرم بابام میبردن پارک یجوری ب خودم میچسبوندم خدافظی میکردم فکر م ...

ای خدا  فکر میکردم من فقط اینجوریم 

خدا حفظش کنه برات 

براش گذاشتم حرز امام جواد

خب دیگه خیالت راحت باشه باقیشو بسپار ب خداو بهش اعتمادکن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ای خدا فکر میکردم من فقط اینجوریم خدا حفظش کنه برات

فدات عزیزم خدا ایشالا برای شماروهم حفظ کنه صحیح وسلامت باشه 

🍃وَحُزْنِي‌إِلَى‌اللَّهِ         🦋غصه‌هات رو فقط به خدا بگو!