2777
2789
عنوان

امشب فقط فک کنم خدا بهم رحم کرده

725 بازدید | 56 پست

بچه ها من هر وقت دخترم با همسرم تنها باشه ی طوری میشه خلاصه  ی اتفاقی براش میفته 

امشب رفتن هئیت ساعت ۸ ی هو دلم شور افتاد زنگ زدم گفتم سالمه خوبه گفت آره ولی شل گفت 

خودم فهمیدم ی چیزی شده ولی ب رو نیاوردم 

حالا ک اومدن میگه همون موقع ده دیقه بود کلا گمش کرده بودم      

این ترس از دست دادن بچه ام منو هیچ وقت رها نمیکنه دیگه دارم دیوونه میشم بخدا همش میترسم مبادا زبونم لال گم بشه 

چیکار کنم اخه اینقد فوبیا دارم مثل چشمام همش مواظبشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف کن دور کن حس،هی منتظری اون اتفاق میفته ،قرآن بخون براشپیداشده خوبه؟

اره خوبه 

خبر مرگم بشه دست خودم نیست  هر لحظه چکش میکنم هر لحظه تنم داره میلرزه براش  من اصلا توان ندارم بچه ام جیزیش بشه میمیرم   ترخدا دعا کن دلم خیلی شکسته 

همش ترس تو جونمه 

بخدا اشتباه میکنی زندگی رو به خودت زهر میکنی فقط

مثل منِ اسگول انقد مواظب پسر ۷سالمم انقد کنترلش میکنم هفته پیش یه لحظه تو پارک دوید خورد زمین آرنجش شکست بردن اتاق عمل عمل شد الان تو گچه خدا میدونه چقد روش حساسیم من و باباش هردیقه هم بلا سرش میاد هرچی حساس باشی بدتر اتفاق میفته

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

هر چقدر بیشتر بهش فکر کنی جذبش میکنی

دست خودم نیست

میدونی من ی دختر پر دل و جرات بودم ک همش با سرعت رانندگی میکردم و نترس 

از وقتی عروسی کردم و بچه دار شدم کلا زیر و رو شدم همش و هر ثانیه تو دلم میلرزه 

اره خوبه خبر مرگم بشه دست خودم نیست هر لحظه چکش میکنم هر لحظه تنم داره میلرزه براش من اصلا توان ند ...

این حس مادرانه هستش

ولی باید خودتم در نظر بگیری

خداروشکر کن بابت سلامت پیداشدن

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
اره خوبه خبر مرگم بشه دست خودم نیست هر لحظه چکش میکنم هر لحظه تنم داره میلرزه براش من اصلا توان ند ...

آخ منم عینه توام یعنی دارم آب میشم دیشب ی خبر خوندم بچه ی س ساله تو پارک گم شده عین روانی ها شدم 

آخ منم عینه توام یعنی دارم آب میشم دیشب ی خبر خوندم بچه ی س ساله تو پارک گم شده عین روانی ها شدم

ماها نباید مادر میشدیم بخدا فقط خودمونو نابود میکنیم

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

بخدا اشتباه میکنی زندگی رو به خودت زهر میکنی فقطمثل منِ اسگول انقد مواظب پسر ۷سالمم انقد کنترلش میکن ...

وای خدااای من الهی زودتر خوب بشه 

منم همینم بخدا اینقد وسواسم رو این بچه پارسال تابستون از رو مبل تو خونه افتاد کتفش شکست 

میگم ی عده خانواده ها دیدی چقد بیخیالن؟ بعد اصلا بچه هاشون هیچیشون نمیشه ماها اینقد حساس بدتر بلا میباره سرمون