2777
2789
عنوان

نوه عمه ام متادون خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 48 پست
آره ببخشید خب نگفتی بچه کوچیک بوده من فکر کردم بزرگ بوده خودش خورده اما خب بدم نگفتم چرا پرستار ب ...

خب همه به قضیه کودک آزاری بد نگاه میکنن،اینم یه جور کودک آزاری محسوب میشه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که خوب بشه......دیگه کاریه که شده.....شما به همکارات چیزی نگو....اونها درهرصورت کارشونو درست ...

آره منم زنگ نزدم ،گفتم خودم فردا شیفتم میرم میبینمش،خودم خیلی مورد دیدم فوت کردن و واقعا از بی مسئولیتی پسر عمه ام ناراحتم

یه بار یه دوقلو سر همین متادون که از باباشون خورده بودن فوت کردن ،هفت ساله،به همین راحتی

خیلی اسون شده تازگیا هم امبولی همون‌لخته خون‌زیاد شده بخصوص بعد عکل ها من واقعا فوبیاشو دارم از ترس

اره بابا ابرو خودت مهم ترهپسرعمت عذاب وجدان نداره واقعا زنش خانوادش میدونسنن؟

آره زن بدبخت میدونه،زنش سبزی خورد می‌کنه میفروشه،خیاطی می‌کنه 

چندسال پیش ی دختر ۳یا ۴ سال همین قرص رو خورده بود بچه فوت شد هرچقدر از قشنگیش بگم کمه بابای معتادش م ...

اینم همین شده دیگه فقط خدارو شکر زود رسوندنش

آره زن بدبخت میدونه،زنش سبزی خورد می‌کنه میفروشه،خیاطی می‌کنه

الهی عزیزم

چیکار کنه زن زندگیه دیگ میسوزه و مسازه بخاطر بچه اش

خدا به دادشون برسییفتین جلو عمت یا هر بززگ تری تا ترکش کنین این شاید تلنگری بشه بچه اش تا متوجه بشه باید ترک کنه

خیلی اسون شده تازگیا هم امبولی همون‌لخته خون‌زیاد شده بخصوص بعد عکل ها من واقعا فوبیاشو دارم از ترس

به این چیزا فکر نکن زیاد،مثبت باش همیشه

الهی عزیزمچیکار کنه زن زندگیه دیگ میسوزه و مسازه بخاطر بچه اشخدا به دادشون برسییفتین جلو عمت یا هر ب ...

آره باید با همین بریم رو مخش شاید ترک کنه