2777
2789
عنوان

نوه عمه ام متادون خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که تقریبا دو ماه تو کما بوده و الان به هوش اومده و اوردنش خونه همه را میشناسه ولی بدنش اصلا حس ن ...

سکته کرده؟یا ضربه به مغزه؟سطح مراقبت بیمارستان چقد بوده؟احتمالا با چند دوره کار درمانی و فیزیوتراپی اوکی میشه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

میگم اسی من یه سوال دیگه هم بپرسم کسایی که تومور مغزی بدخیم دارنم چون مرکز تنفس مغز از بین میره میمیرن و دچار زجر تنفسی میشن؟ یا جور دیگه ایه؟ 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
سکته کرده عزیزم،منظور از سطح مراقبت را متوجه نشدم

داخل بیمارستان مفاصلشونو حرکت میدادن؟؟فیزیوتراپی میکردن؟یه فایل دارم برا سکته مغزی یه قسمتش برا کمک به حرکت کردن بیماره،اگه خواستی خصوصی شماره بده تا برات بفرستم

بعد از سکته یه سمت بدن خیلی ضعیف میشه باید اون سمت رو حمایت کنید و روش کار کنید تا کم کم به حالت عادی برسه

میگم اسی من یه سوال دیگه هم بپرسم کسایی که تومور مغزی بدخیم دارنم چون مرکز تنفس مغز از بین میره میمی ...

بستگی داره تومور کجا باشه،ولی معمولا تومورهابی که نزدیک ساقه مغزن روی مرکز تنفس فشار میارن و باعث مرگ میشن

داخل بیمارستان مفاصلشونو حرکت میدادن؟؟فیزیوتراپی میکردن؟یه فایل دارم برا سکته مغزی یه قسمتش برا کمک ...

نمیدونم ،فیزیوتراپی را تو خونه تازه شروع کردن ،واینکه دکتر گفته بود  سمت چپ بدنش لمس شده ولی سمت راستم الان حس نداره .باشه عزیزم درخواست دوستی میدم