2777
2789

قبلا اینجوری بودم ک از وقتی سرمو میداشتم رو بالشت تا خود صب ک خوابم نمی‌برد گریه میکردم بخاطر ی مسائلی ولی چیزی نمیشد😑😑✨️✨️

الان فقط کافیه ی قطره اشک از چشم بیاد اندازه توپ فوتبال میشه چشمم😑😂

چرا واقعا😂؟

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

نمی‌دونم من از بچگی اینطور بودمسفیدیشون هم به قرمزی می‌رهخیلی زیبا تر میشم😂

من شبیه ژاپنی ها میشه چشام

دیگه چشام سو نداره نور نداره میخورم تو درو دیوار😑😂✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دماغم سرخ میشه😐😐و لوم میده

خوبی بابا فوقش بری بیرون ی ماسک میزنی پف پلک خیلی بده فک کن هم قرمز میشیم هم چشامون ورم داره  باید با ماسک و عینک بریم بیرون انگارسلبریتی چیزی هستیم استتار کردیم یا میخوایم بریم دزدی😑😂✨️

خوبی بابا فوقش بری بیرون ی ماسک میزنی پف پلک خیلی بده فک کن هم قرمز میشیم هم چشامون ورم داره باید ب ...

😂😂

نه بیرون هیچی

من توخونه رو میگم تا دماغم سرخ میشه همه میگن وای چرا گریه کردییییی

مامانم سوال پیچم میکنه اوووف

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

من علاوه بر چشام دماغمم پف میکنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
😂😂نه بیرون هیچیمن توخونه رو میگم تا دماغم سرخ میشه همه میگن وای چرا گریه کردیییییمامانم سوال پیچم ...

هااره آدم خجالت زده میشه

مخصوصا خواهر برادرای من اینجورین وای گریه کرده اینو نگاه کنید بعد کل خونرو خبردارمیکنن😑😂✨️