2777
2789
عنوان

پزشکی و حقوق در یک سطحه🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=346170603]نه اصلا قطعا پزشکی بالاتره به عنوان کسی میگم که خودش حقوق 

صحبتم با شما نیست ولی الان از هر دانشگاه به قول دوقوز آباد یه مدرک میدن 

مسلما  مدرکی که از یه دانشگاه تاب گرفته میشه فرق داره ...

من حقوق خوندم ولی در یک سطح نیست 

این تلقی مردم نیست واقعیت موجوده به خاطر سیاست موجود 

رشته های انسانی مثل حقوق فلوم سیاسی علوم اجتماعی علوم اقتصادی  هرچی سطحی تر در پیت تر اموزش داده بشن به نفع ی قشر خاصیه 

بنابراین هر دانشگاه سطح پایینی تو دورقوز آباد این رشته ها رو داره

پس سطح این رشته ها پایین اومده در دید جامعه و این طبیعیه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اره قطعا درسایی‌ که مهندسا پاس میکنن‌ خیلی سخته

خیلی پاره شدیم رسما😂👩‍🦯

ولی یه چیزی بگم این یحثا درست نیست، هر رشته ای قابل احترامه و سختی های خودشو داره

یکی که عاشق وکالت وکالت و بالاترین می‌دونه

یکی که عاشق پزشکی پزشکی رو بهتر می‌دونه

هر رشته سختیای خودشو داره 

ول کن بابا کشوری که نود درصد پزشکاشو نود و پنج درصد وکیلاش با سهمیه توی جایگاهشونن، دیگه برتری و پایین تری نداره.

هر وقت عدالت برقرار شد اون موقع میتونیم بگیم کی از کی بالاتره.

بدون کوچیکترین لیاقت و درس خوندن و سوادی، تا آخر عمرشون غرق در پول و خوشی هستن، چیزیم میگی میگن اگه باباهای ما نبودن الان عراقیا کشته بودنتون.

والا که من ترجیح میدادم به دست عراقیا و با افتخار کشته بشم، تا اینکه بدست بچه های رزمنده ها و به اسم دکتر، هم جونمو توی اتاق عمل بگیرن هم پولمو به اسم پول دوا دکتر.

توام برو دعا کن یه روزی عدالت برقرار بشه 

عجب وقتی کارشناسی رو با پزشکی یکی بدونی پس حرفی نمی مونه تا حالا دیدی بگن فلانی پزشکي اش رو تو پیام ...

طرف دانشجو‌ ترم یک پزشکیه‌ نهایت کاری که میتونه بکنه فوت کردنه‌ بعد میاد قیافه میگیره واسه وکیلی که آزمون وکالت رو داده و سختی کشیده‌ 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
چرت‌ زیاد میگن تو هر چقدر هم درس بخونی هیچی نیستی چرا ؟ چون پزشکی نخوندی آدمو یاد عقب مونده های دوره ...

خب عزیزم این اشتباهه اصلا مقایسه کار درستی نیست

هر رشته سختیای خودشو داره بعدشم حقوق از پیراها بهتره 

عجب وقتی کارشناسی رو با پزشکی یکی بدونی پس حرفی نمی مونه تا حالا دیدی بگن فلانی پزشکي اش رو تو پیام ...

اینم حرف اشتباهیه

پزشکیش تو دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی نخونده باشه ولی دکتر داریم تو دولتی هم درس خونده هیچ بلد نیست دندانپزشک هم همینطور کلا

ولی وکیل داریم تازه وکیلم نشده ولی دانشگاه معمولی درس خونده خیلی خوب کار خودش بلده

مهم این اون شخص تو رشته خودش بهترین باشه به دانشگاه نیست درسته دانشگاه امکانات میده ولی این دانشجو هست که باید خوب درس بخونه 

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛