2777
2789
عنوان

پزشکی و حقوق در یک سطحه🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 64 پست
مگه برتر نیست؟؟؟سواله ها

کشور علاوه بر پزشک به یک کارگر و یا حقوق دان و یا مهندس و دبیر تربیت بدنی ‌...و انواع دبیر ها نیاز داره......

شاخه های تجربی هیچ کدوم برتر نیستند هیچ کدوم همه در یک سطح اند

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم حرف اشتباهیهپزشکیش تو دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی نخونده باشه ولی دکتر داریم تو دولتی هم د ...

اصلا دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی پزشکی نداره 🥲فقط دانشگاه دولتی و بعضی دانشگاه های آزاد پزشکی دارن🥲

🤍🌱️ 

اگر در جهان اول زندگی میکردی صد البته وکلا  خیلی سر تر از پزشک هستند ولی عزیزم  شما  در ایران زندگی  میکنی 

البته تو ایران هم وکیل پولدار کم نیست ولی دیگه تخصص پزشکی  یه چیز دیگس😉

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
طرف دانشجو‌ ترم یک پزشکیه‌ نهایت کاری که میتونه بکنه فوت کردنه‌ بعد میاد قیافه میگیره واسه وکیلی که ...

من یه چیزی بگم هرکی هرجور دوست داره فک کنه 

زمانی که داشتم برا ازمون وکالت میخوندم کتابخونه میرفتم خب کنارم دختری بود که برا بار چهارم داشت کنکور میداد نگاهی به کتاب‌اش میکردم در مقایسه با کنکور واقعا ازمون وکالت خیلی خیلی سخته درجه سختی ازمون وکالت تو ایران اولینه یعنی سختر از ازمون وکالت آزمونی نیست

پزشکی ورودی سختی داره ولی خب وکالت هم خروجی سختی داره

کاربری دست دو نفره 
کشور علاوه بر پزشک به یک کارگر و یا حقوق دان و یا مهندس و دبیر تربیت بدنی ‌...و انواع دبیر ها نیاز د ...

خیلی وقته میخوایم‌ اینو جا بندازیم‌ 

هر رشته ای جایگاه خودشو داره 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
اینم حرف اشتباهیهپزشکیش تو دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی نخونده باشه ولی دکتر داریم تو دولتی هم د ...

ببین عزیزم کاملا بستگی به دانشگاه داره

یه استاد تو دانشگاه عملی کاربردی به یه جزوه ۲۰ صفحه ای امتحان پایان ترم میگیره ولی یه استاد تو دانشگاه روزانه با رشته هایی مثل پزشکی از کتاب های قطور امتحان میگیره 

اصلا دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی پزشکی نداره 🥲فقط دانشگاه دولتی و بعضی دانشگاه های آزاد پزشکی د ...

عزیز دلم میدونم نداره!!!!

پزشکی ازاد و دولتی فقط هست

من حقوق گفتم ، گفتم کسی پیام نور یا ازادهم خونده خیلی خیلی اطلاعات خوبی داره و در رشته خودش موفقه این دلیل نمیشه اگه پزشکی پیام نور یا کاربردی نداره حقوق مسخره بشه مهم علمی هست که یاد میگیرن

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛

مقایسه اینجوری اشتباهه

مثلا یه معلم کاربلد و باسواد و فعال که داره واقعا رو بچه ها کار میکنه و ادم پرورش میده از یه پزشک کم سواد که تشخیص درستی نداره یا اخلاق حرفه ای نداره حتما بالاتره

یه پزشک دست طلا با تشخیص و درمان عالی و باوجدان و اخلاق مدار از یه وکیل که موکل رو سر میدوونه و پول میگیره بی نتیجه خیلی بالاتره

یه وکیل باسواد که وجدان کاری داره سواد داره حق مظلوم رو از دهن ظالم میگیره و زندگی کسی رو به ارامش میرسونه خیلی بالاتر از یه پزشک منفعل و پر از خطاست

به عملکرد بستگی داره و در نهایت خدا به تقوا نمره میده که مجموعه ای از اعماله و اینکه کی چی کاره ست براش مهم نیست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم