2777
2789
عنوان

پزشکی و حقوق در یک سطحه🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 64 پست
به همچنین شما بزرگوار 🥰

سلامت باشید🌷😊😍

من مطمئنم هرکس بخواد از بدترین شرایطم میتونه بهترین بسازه راهش سخت تر هست ولی نشد نداره😍🥰

ان شاءالله همگی در اوج بدرخشیم🌿💚

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نباش🫂مراقب خودت و قلب مهربونت باش بدون هیچی ارزش این نداره بخوای خودت براش عذاب بدی، ا ...

آره ولی خب بخاطر کارای اشتباه خودم بیشتر ناراحتم

به اینکه چرا اجازه دادم باهام اینطوری برخورد بشه...

🤍🌱️ 
حالا قبول شدید به سلامتی؟💚🌿

آره ولی تو این راه سلامتیمو از دست دادم میگرن وحشتناک گرفتم یعنی 6ماه یکسره درد دارم هیچی آروم نمیکنه اینم حاصل شب تا صبح صبح تا شب درس خوندن هاست 

کاربری دست دو نفره 
4یال دوره کارشناسی 1الی 2سال بالای 6ساعت درس خوندن برای ازمون وکالت بعد قبولی 18ماه کارآموزی و مجدد ...

یه سرچی بزن و ببین یک پزشک فوق تخصص چند سال درس میخونه؟چند سال کارورزی میره؟ چند بار امتحان میده؟  شما سال هایی که برای آزمون وکالت خوندی رو هم جزو سال تحصیل حساب کردی! ، خب عزیزم معلومه روی رشتت تعصب داری همچین نظری میدی

ولی نظر من بی تعصب و واقعی بود چون من مهندسی خوندم هیچ ربطی به پزشکی و حقوق ندارم