2777
2789

برو مدرسه عزیزم اونجا درخواست میدی برات میزنن

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه درسه؟

تک ماده باید سالانت بالای ۷ باشه اگه سالانت بالای ۷ میتونی بزنی یعنی ثبت میشه خودش برای فارغ التحصیلی مشکلی نداری

(طبق قانون پارسال)

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
بعضیا میگن مدرسه نمیخواد دوازدهم باشی خودش لحاظ میشه

بری مدرسه برای احتیاط که بد نیست ولی من یادمه پارسال به بچه هامون همین میگفتن، میگفتن خودش ثبت میشه

فقط یه درسه؟تک ماده باید سالانت بالای ۷ باشه اگه سالانت بالای ۷ میتونی بزنی یعنی ثبت میشه خودش برای ...

سالیانه اون درسم بالای ۷ هستش 

اما زده مردود😭😭چه خاکی تو سرم کنم موندم 

سامانه کی میزنه قبول شده توسط تک ماده؟

بعضیا میگن مدرسه نمیخواد دوازدهم باشی خودش لحاظ میشه

من پارسال دوازدهم بودم رفتم مدرسه

برا ما کسی خودش درخواست نمیداد تک ماده نمیزدن و شهریور باید میرفت امتحان میداد باز شمارو نمیدونم

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

سالیانه اون درسم بالای ۷ هستش اما زده مردود😭😭چه خاکی تو سرم کنم موندم سامانه کی میزنه قبول شده توس ...

درسته عزیزم مردود شدی ولی تک ماده ثبت میشه ناراحت نباش

برو مدرسه خیالت راحت شه ولی خودبخود ثبت میشه کارنامه دیگه ای نمیخوای

اههه بابا هی میگن خودکاره خودکاره پس دروغه؟

میگم شما چیکار کردی منم در شرایط شمام سالانه بالای 10 هستم ولی ورقه زیر 7 اعتراض زدم کمتر هم کردن ولی خب ..

زده مردود تک ماده خودکار ثبت میشه یا باید برم مدرسه؟ تنها یه درسمه که اینجوری شده 

اگه قرار به حضوری رفتن باشه میتونم با 18 سال کامل خودم تنها برم؟ نمیخوام والدینم بیان

تک ماده زدن زمان خاصی داره؟