2777
2789
عنوان

الان چرا بیدارید

792 بازدید | 104 پست

دلیل بیداریتون رو بگید چرا نمیخابید 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
ناراحتم

سر چی 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بین الطلوعین رزق رو تقسیم می کنن دلم نمی‌خواهد جا بمونم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

غروب یهویی حالت تهوع گرفتم درحالی که سرما نخوردم هیچی نمیتونم بخورم از غروب حتی ابم نخوردم دکترم رفتم دارو داد خوب نشدم الان حالم نمیزاره بخوابم

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
بی طافت حالم خوب نیس😭😭😭😭

چی شده 

همسرم سربازه راهیش میکنم بره

إلهی بگردم زود تموم میشه