2777
2789
عنوان

الان چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزدلم این انرژی مثبت در چرخه جهان، به بهترین شکل نصیب خودتون

😍😍

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

یه چیز عجیبی بگم،

من کلا مدتیه تایم خوابم بهم ریخته.

بعد نماز صبح اومدم دراز کشیدم که بخوابم،یهو یه صدایی توی سرم میگفت پاشو حلوا درست کن!!

اهمیت ندادم و گفتم بابا کی حال داره الان!!

بخدا، به جون خودم، یهو یه بوی حلوای شدیدی توی خونه پیچید، منم ترسیدم بسم الله گویان پاشدم درست کردم.

آخه ناراحتی روانی هم ندارم که بگم توی سرم بو و صدا شنیدم، اولین بارمه همچین تجربه ای!!!🙄😬😬😬

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
یه چیز عجیبی بگم،من کلا مدتیه تایم خوابم بهم ریخته.بعد نماز صبح اومدم دراز کشیدم که بخوابم،یهو یه صد ...

وای اینقدر دلم حلوا خواست مخصوصا حلوایی که شیرینش اندازه باشه زیاد نباشه

نوش جونت 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
بله عزیزم همینه،جدیدا یه عده انکار معاد میکنن میگن همه چی این دنیاس خاستم ببینم ادیان دیگه چطورین ای ...

مسیحیت نسبت به دین های دیگه فرغه های بیشتری داره 

کل مسیحیت به رستاخیز اعتقاد داره 

اما یه عده از فرغه های مسیحیت به این اعتقاد دارن که خوب و بد تو این دنیا جبران میشه و بعد از مرگ زندگی جدیدی پیش روته

وای اینقدر دلم حلوا خواست مخصوصا حلوایی که شیرینش اندازه باشه زیاد نباشهنوش جونت

الهی بگردم...

ممنونم عزیزم، اتفاقا با شیرینی کم هم درست کردم، زیاد حرفه ای نیستم،،، بیشتر قضیه برام دارکه!!

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
الهی بگردم...ممنونم عزیزم، اتفاقا با شیرینی کم هم درست کردم، زیاد حرفه ای نیستم،،، بیشتر قضیه برام د ...

نوش جان 

چیز مهمی نیست بهش فکر نکن 

مسیحیت نسبت به دین های دیگه فرغه های بیشتری داره کل مسیحیت به رستاخیز اعتقاد داره اما یه عده از فرغه ...

خیلی ازت ممنونم ک روشنم کردی من خودم ب همه چی اعتقاد دارم به عده ب نظرم میخان همه گناهی انجان بدن میزنن زیر همه چی

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
خیلی ازت ممنونم ک روشنم کردی من خودم ب همه چی اعتقاد دارم به عده ب نظرم میخان همه گناهی انجان بدن می ...

هیچ دینی بد نیست آدم های که نقاب اون دین و میذارن رو صورتشون و به اسم اون دین هر کاری انجام میدن بدن

پریودم از درد شدید خوابم نمیبره 😭😭😭😭😭😭

سعی کن تا حد ممکن قرص نخوری قرص تو پریود بعدی باعث درد بیشتر میشه چای نبات بخور یا کیسه آب گرم