2777
2789
عنوان

الان چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 104 پست
به همون دلیل بی دلیلی بیدارم

👌🏻👌🏻😂👌🏻

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خرابه شدیداً ناراحتم نمیتونم بخوابم دلم میخواد یکی رو بکشم

چی شده 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
غروب یهویی حالت تهوع گرفتم درحالی که سرما نخوردم هیچی نمیتونم بخورم از غروب حتی ابم نخوردم دکترم رفت ...

قرص خواب آور نداری بخوری ؟

کسی که نزدیک پنج سال پاش واستادم یا بدبختی هاش کنار اومدم موقعیت های خوبمو رد کردم حالا اومده میگه پ ...

همون بهتر که این وصلت سر نگرفت چون مردی که نتونه به خاطر تو مقاومت کنه زندگیتون دوام چندانی نداره ازدواج ام کنید سریع به طلاق ختم میشه 

امیدت به خدا باشه ،،، به مو میرسه ولی پاره نمیشه حتما صلاح اینه 

یه نوافن خوردم ساعت ۱۱ اینا،تاااا الان بیدارم،خوابم میاد و بیحالم ولی خوابم نمیبره

😂😂بگردم اشکال نداره 

قرص خواب آور نداری بخوری ؟

نه خوابم میاد حالت تهوم نمیزاره از تشنگیم لال شدم اما اب بو میده ولی بقیه میگن بو نمیده هیچی نمیتونم بخورم نگاه غذا میکنم حالم بدتر میشه

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
همسرم رو راهیش کردم رفت سر کار و الانم تنهام و بیدار

برو بخواب خب 😂

سلام، جسارتا ارمنی هستین؟ 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴