2777
2789
عنوان

دلم با این سن عروسک میخواد

151 بازدید | 12 پست

برا نی نی دوستم رفتم تو سایتا عروسک ببینم عمیقا دلم میخواست برا خودم بخرمشون😭😂

۲۰سالمه دلم میخواد برم عروسکامو بردارم از تو انباری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بیارشون خب اتفاقا خیلی روحیه میده من بچه م پسره ولی عروسک هامو از خونه بابام اینا آوردم هی نگاشو ...

خوداانسنسنشنشنشنشنش🥹😂

اره باید برم یواشکی بیارمشون خیلی دلم تنگ شده😭

30سالمه متاهلم... خرم ملوس پیشم نباشه خوابم میبره.... ماله بچگیمه... هرجاهم میریم میبرمشپدرشوهرم بو ...

وای خودااا😭😭😂😍

اتفاقا من غش میکنم کسی اینطوری باشه خیلی عادت کیوتیهه🥹

دوستمون تاپیک و قفل کردن نذاشتن جوابتو بدم...ببین 

نظر شخصیمه

ازدواجی ک جز عشق علت دیگه ای نداشته باشه و هیچ جنبه ی دیگه ایش رو در نظر نگیری تهش پوچیه

مثلا تو عاشق یه نفری)خب دوسش داری دلیل منطقی هم نداری(

باهاش میری زیر ی سقف میبینی ادم اینده نگری نیست

تنبله

تلاشی واسه زندگی و ایندتون نمیکنه

پدر خوبی نیست

مسئولیت پذیر نیست

درکی از زندگی مشترک نداره

خب تو دیگه نمیتونی اون علاقه ای ک قبلا بهش داشتی رو با این شرایط همچنان ثابت نگه داری...

خلاصه بگم عشق هیچوقت کافی نبوده و نیست 🥲

دوستمون تاپیک و قفل کردن نذاشتن جوابتو بدم...ببین نظر شخصیمهازدواجی ک جز عشق علت دیگه ای نداشته باشه ...

اره منم بشدت موافقم ازدواجی که فقط دلی باشه ومنطقی نه تهش جداییه

واقعیت من اینو به چشم خودم دیدم داداشم ۱۹سالگی عاشق همکلاسیش شد وازدواج کردن خانواده ی منم اصلا تجربه نداشتن نه تحقیقی کردن نه گفتن یه چند وقت رفت وامد کنن

خودشونم فقط ذکرشون این بود همو دوست داریم 

درنهایت بعد دوسال وکلی دعوا وکشمکش بین خودشون طلاق گرفتن.. ولی کاش تموم میشد داداشم الان ۲۷سالشه میخواد رجوع کنه میگه من نمیتونم باکس دیگه ای زندگی کنم یااون یا هیچ کس دیگه..پدر مادرمم این وسط شب وروز ندارن ترس اینکه ازدواج کنن ودوباره با بچه بخوان طلاق بگیرن وهردو شون بدبخت بشن کلا راضی نیستن

خلاصه داداشم عاقل نیست وبشدت هیجانیه 

باعث شد پدر مادرم پیر بشن هم روی آینده منم تاثیر گذاشته

عزیزم مرسی که اومدی تو تاپیکم جواب دادی🥲💕

اره منم بشدت موافقم ازدواجی که فقط دلی باشه ومنطقی نه تهش جداییهواقعیت من اینو به چشم خودم دیدم دادا ...

قربونت برم خواهش میکنم

اره درک میکنم چی میگی

ولی خب اول و اخر زندگی خودشونه،نصیحتتون رو بکنید،حرفتون رو بزنید، ولی تصمیم گیرنده خودشونن

اگر نظرتون رو بگید ،حداقل اگر زندگیشون دوباره خراب شد هم نمیتونه بگه شما چرا جلوم رو نگرفتید!

یااگه جلوشون رو بگیرید،بعد ها میگه شما نذاشتید من ب عشقم برسم و خوشبخت شم!😀

چه خوب پیش بره چه بد،دیگه همه چیزروی دوش خودش باید باشه چون دیگه الان ۱۹ سالش نیست و عقلش باید برسه که خوب و بد و از هم تشخیص بده.