2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا این حرفارو به غیر مذهبیا هم بگی رم میکنن

والا به جز مورد پدربزرگم چیز خاص و عجیبی نبود که دوروبریای ما مثل خودمونن تقریبا 

تازه من با خدا اعتقاد دارم دعا میخونم بعضی وقتا نذر هم میکنم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

الهی 

نازی

ببین الان بهم نمیخورد

دو روز دیگه این اتفاق می افتاد

ازدواجی ک نژاد سر بگیره یک چیزی میشه بهانه

حکمتی داشت

احتمال اینکه برگردن ضعیفه

ب خودت زمان بده تا از یادت بره

راهش همینه

عزیزم خداوند در آیه ۲۱۶ سوره بقره می فرماید

چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید حال آنکه خیرشما درآن است و یا چیزی را دوست داشته باشید حال آنکه شر شمادر آن است این راشما نمی دانید و فقط خداوند خبر دارد.

عزیزم شما هم غصه نخور حتماً به صلاح و خیر نبوده واگذار کن به خدا...ایشالله خوشبخت بشی🥰

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳
بگو لازم نیست شما خود واقعی ت رو ب این زودی نشون بدی مگه میخوان تو رو خاستگاری کنن؟؟ بعی میدونم برگر ...

چون جلسه بعدی دیگه قرار بود جمع بیشتری از خانواده ها بیان بابام گفت از الان بدونن نه اینکه بیان بگن بابای این دوتا بچه کجاس بگیم زندانه یا ببینن عموت مست و پاتیله اون وسط بخوان بهم بزنن 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
مثلا انتظار چادر نداشتن ولی مثلابا عکسای بیحجابم تو اینستا اوکی نبودن پسره خودش اهل مشروب و قلیون بو ...

فک میکنم بهم خوردن این رابطه به نفع هر دو طرف بوده

درسته الان آزاردهنده و ناراحت کنندس اما اگه به بعدش فکر کنی میبینی یه اتفاق درست و بجا افتادا

پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم و مثل بابام چا ...

خب تا کجا و کی میخاسی مخفی کنی واقعیت و

بالاخره ک میفهمید الان بفمه بهتره تا وقتی ک نامزد میکریدو بهم میزد 

مجاهدین خلق؟

بله پدربزرگم بوده ولی ماها اصلا تو این فازا نیستیم 

بله پدربزرگم بوده ولی ماها اصلا تو این فازا نیستیم

وای کاش اینو نمیگفتتتتت

من اصلا و ابدا نه مذهبیم و نه ارزشی ولی همچین چیزی درمورد کسی بشنوم پشمام میریزه.

گروه خطرناکی بودن

بگو بابات دیگه به کسی اینو نگه  

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
واای دختر نگفتی شغلش چییی بود؟

تولیدی مبل و سرویس خواب داشت