2777
2789

با اجازه اسی 

https://rubika.ir/rooomhmapqosyeeemn

لطفا عضو شو و با حمایتت و انرژی پر گرمت خوشحالم کن✨

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چ باخت بزرگی

بیکاریا دخترا باید فراری باشن از ازدواج نمیدونم چی فرض کردین که دنبال ازدواجین

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

وای کاش اینو نمیگفتتتتتمن اصلا و ابدا نه مذهبیم و نه ارزشی ولی همچین چیزی درمورد کسی بشنوم پشمام میر ...

بدبختانه به جز غریبه ها همه میدونن مخصوصا تو محل قدیمیمون 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

به نظرم به خواستگار یا حتی شوهر آدم هیچ ربطی نداره که بابابزرگش چه عقایدی داشته یا حتی عموش چه اشتباهی کرده که به نظرم عمو هم قربانی بی پدری شده. خانواده منم به نوعی شبیه خانواده اسی هستن ولی من خواستگاری داشتم که پدرش از نامی ترین روحانیون شهرمون بود و شناخت کامل از خانوادم داشتن و مسئله رو میدونستن. وقتی هم ازدواج کردم نه لازم دونستم مسئله رو مطرح کنم و نه لازم دونستم قائم کنم طی زمان فهمید و میدونست که هیچ ربطی بهش نداره

یاد یه پدر بزرگواری افتادم

هرآنچه تو زندگیش بود رو کامل تعریف کرد دیگه خانواده آقای داماد کاملا بی نیاز از تحقیقات محلی شدن😂😂😂

یه چیزی رو باور کن گاهی یه مسئله ساده میشه یه مانع بزرگ اینجور وقتها نشدن ها رو بذار پای حکمت خدا

البته این نظر شخصی من خدا از حست باخبره از حس حقیقی اون آقا هم باخبره اگه خوشبختی شما باهم باشه بالاخره به یه سببی دوباره میان اگه نیومدن ذره ای ناراحت نباش اعتماد کن به خدای خودت

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

دوبار باهاش بیرون رفتی میخاستی بغلش کنی اونم پسر خونواده مذهبی روووو!!!

والا پدرت حق داشته خود واقعی‌شو نشون داده 

پسره هم اگه صد در صد خواهان بود راضی می‌کرد خانوادشو

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
ینی ماهی بالای 100 داشت وای چ حیف عزیزکم

اره خونه و ماشین و سرمایه هم داشت 

البته من جشمم دنبال این جیزا نیست خودم هم خونه دارم هم ماشین درامدمم خوبه 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

فقط میتونم بهت بگم شانس آوردی ک الان فهمیدی باور کن میرغکفتی تو زندگی سر همین چیزها انقد اذیتت میکردن ک. اون عشق تبدیل ب نفرت میشد 

اگه واقعا اختلاف فرهنگی ومذخبی دارین اصلا ب درد هم نمیخورین