2777
2789
پدربزرگ من قاتل و خلافکار که نبوده زندانی سیاسی بوده حالا احمق بوده رندگیشو به باد داده سر این چرتو ...

اصلا بحث این نیست که پدر بزرگت کی بوده و چی بوده

مهم اینکه تو جلسه خاستگاری جای صحبت کردن در مورد ایشون نبود

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا انتظار چادر نداشتن ولی مثلابا عکسای بیحجابم تو اینستا اوکی نبودن پسره خودش اهل مشروب و قلیون بو ...

پسری که مشروب می خوره که مذهبی نیست ،چهل روز نمازش رو هم خدا قبول نمی کنه .

امام رضا علیه السلام فرمودند به شراب خوار زن ندید .اینقدر مشروب تو مذهب نکوهیده هست .

شما چندسالته؟حس کردم بااین نظرت خیلی بی تجربه باشی😑کی گفته دل بخواه مهمان نیست؟تو خودت اگه همش تو م ...

شما خودت چند سالته عزیزم که با فداکاری و مدیریت آشنایی کمی داری!

من خودم اگه همه مراسما مختلط و... شرکت کنم به صاحب مراسم و تصمیمش احترام میذارم

آنقدر پررو بازی درنمیارم والا تو مراسم یه نفر دیگه دخالت کنم

عشقش کشیده مراسم مولودی و یا اصلا مختلط یا معمولی گرفته.این طوری صلاح دیده.وظیفه منه مهمون اینه احترام بذارم .قرار نیست تو هر مراسمی هم تا حد مرگ بهم خوش بگذره

وقتی استارتر میگه پسره همه معیارامو داره و همچنین خود پسره هم مشکلی با مشروب خوری و... نداره پس یعنی این دو نفر اگه همچین مراسمی دعوت باشن (نه صرفا مراسم خودشون.مراسم فامیلای دختره منظورمه)مسلما به مشکل نخواهند خورد

تو همه مراسمات که خانواده شوهر لزوما دعوت نیست

شما خودت یکی همه معیاراتو داشته باشه.بخواییش.قبول نمیکنی این مراسم مدیریت کنی

میتونستن یه بار مراسم با مولودی بگیرن.بعد یه مراسم شاد تر برا خانواده دختره بگیرن.این اصلا مشکل مهم نیس که به خاطرش خواستگاری هم زد

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

امیدوارم یک انسان بهتر از این اقا از همه نظر سر راهت قرار بگیره 🩷

خوشبخت بشی 🩷🥰😍

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اصلا بحث این نیست که پدر بزرگت کی بوده و چی بودهمهم اینکه تو جلسه خاستگاری جای صحبت کردن در مورد ایش ...

منم اصلا هیچ اشاره ای بهش نکردم بابام اومد از خودش بگه که چه قدر سختی کشیده و رو پای خودش وایساده زرتی برگشت گفت بابای من مجاهد بود اعدامش کردن یه قبرم بهمون ندادن فامیل مارو پس زدن هیچ کسو نداشتیم من بچه بزرگ خانواده بودم مسئولیت افتاد گردنم و این حرفا مثلا خواست بگه روی پای خودش وایساده یه عمر که رید

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
پدربزرگ من قاتل و خلافکار که نبوده زندانی سیاسی بوده حالا احمق بوده رندگیشو به باد داده سر این چرتو ...

تو مراسم خواستگاری نیازی نیست کسی از پدربزرگش صحبت کنه .تجربه میشه که به پدرتون بگید از ایشون حرفی نزنن .

غصه هم نخور هنوز سنی نداری ان شاالله یه بخت خوب قسمتت میشه

اولین خاستگارت بود عزیزم ؟

۷واستگار رسمی که با خانواده پاپیش بزاره اره 

یکی دیگه هم بود که اون مثل خودمون بود فقط خیلی اهل قمار بود و سابقه دختربازی هم زیاد داشت قبول نکردم بیاد خواستگاری

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
دلم میخواد بلند بلند انقدر زار بزنم تا از حال برم

دقیقایه خواستگاری برام اومد قبل شوهرم اولین خواستگاری بود که منو میدیدخودشوخوب ومشتاق جلوه داد بعدبه واسطه گف نپسندیم من داغون شدم میزدم بیرون میرفتم سرمزارشهدا انقد گریه میکردم تاحالم بدمیشدتایه هفته که بعدبه لطف خدا وائمه وشهدا دعا وتوسل وراز ونیاز وچله وزیارت شهدا خوب شدم ۲ماه بعدش همسرم بهم معرفی شد فقط از دعا غافل نشو