2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر یک کلمه اینقد توهین کرد

کلا بحث کردن اینجا فایده نداره اکثرا بچه سالن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یعنی چند قاره که ختنه نکردن همه عفونت و سرطان گرفتن

دختر خوب نوشتم «افزایش ریسک» عفونت و سرطان

این رو هم من نمی‌گم کتب علم پزشکی آمریکا میگه

ضمنا خیلی از فرهنگ ها ختنه میکنن

ضررهای ختنه خیلی بیشتر از سودهاش هست ختنه باعث از دست دادن بسیاری از اعصاب موثری در آلت هست و در ضمن اون ماده پنیری شکلی که همه فکر میکنن عفونت هست یه چربی طبیعی برای بهبود رابطه هست که با یه آموزش ساده بچه یاد میگیره که بهداشت اون منطقه رو رعایت کنه فقط مزیت ختنه در زیبایی ظاهری هست

سلام به همه خوبین 

از چند تا دکتر که پرسیدم گفتن ختنه نکردن هیچ مشکلی بوجود نمیاره . کسی که ختنه شده موقع نزدیکی با همسرش هیچ لذتی نمیبره . بعدشم خدا اگه میخواست خودش اون قسمت رو از اول نمیذاشت . یک شخصی که همتون خیلی خوب میشناسینش وقتی در 90 سالگی فوت کرد غصالش افشا کرد ختنه نشده بود . چند تا هم بچه داشت

ختنه هیچ سودی نداره همش ضرره

وحشتناکه

از نظر علمی هم هیچیو کاهش نمیده همش چرت پرته که عفونت کاهش میده

کل دنیا‌ ختنه نشدن هیچ عفونت و بیماری هم نگرفتن

توی اینستا سرچ کنید خیلیا تازه فهمیدن چه جنایتی هست ختنه 

جنایت جبران ناپذیر

تجارت کثیف ختنه