2777
2789
به نظر منطق بوده و بعدها ممکن بود مشکل پیش بیاد.یه سوال دارم از نظر عقیدتی شما راحت و مثلا روشنفکری ...

خانواده من مدهبی نیستن اصلا خودمم نیستم سابقه اعتیاد و خلافم عموهام دارن و ادم حسابی نیستن 

ولی من خودم و پدرمادرم خیلی نرمال و عادی هستیم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه خیلی زده بودی بالا ک با ۴ تا جلسه خواستی بغلش کنیاگه از لحاظ خانوادگی فرق دارین الان جدا ...

خیلی زده بودی بالا؟؟؟ الان بغل کردن از نظر شما یعنی زدن بالا چه عقاید جالبی

پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم و مثل بابام چا ...

وای چه بابای بی عقلی داری 

حالا اونا هم اگه میپسندنت خودت دیگه رو داشتی جلوشون سربلند کنی؟؟؟

من جای تو بودم همونجایی که بابام سخنرانی میکرد از شدت شرم از رستوران میومدم بیرون

بعد تو تازه منتظر جواب مثبت هم وایساده بودی؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم و مثل بابام چا ...

بنده خدا بابات بهش برخورده و از لجش این حرف ها رو زده کاش پدرها رو تو خواستگاری وارد نکیم یه موقع غرورشون آسیب ببینه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خیلی زده بودی بالا؟؟؟ الان بغل کردن از نظر شما یعنی زدن بالا چه عقاید جالبی

برو نظرمو بخون بعد برو رو منبر

بعد ۴ جلسه کدوم عشق کدوم کشک

کلا سر جمع ۴ بار همو دیدن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

متاسفم برات

حق میدم ناراحت باشی

ولی بابات هم همچین بیراه نمیگه

اینکه پدر بزرگت اعدام شده و عموت زندانه چیزی نیس که بشه آسون مخفیش کرد

حالا مشروب خوردن و مراسم مختلط میتونین پنهون کنین

نهایتش شما تو اون مراسم شرکت نمیکردی 

ولی دو مورد اول چیزایی نیست که بشه پنهون کرد

اگه بعد عقد می‌فهمیدن خیلی خیلی بدتر میشد

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
چ تفاوتهای مذهبی ای داشتین مثال بزن؟

مثلا انتظار چادر نداشتن ولی مثلابا عکسای بیحجابم تو اینستا اوکی نبودن 

پسره خودش اهل مشروب و قلیون بود من و خانوادمم هستیم ولی تو خانواده اون دخترا اهل این چیزا نیستن

چمیدونم اونا اهل روصه و هیئت و اینان ما اصلا تو این فازا نیستیم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
برو نظرمو بخون بعد برو رو منبربعد ۴ جلسه کدوم عشق کدوم کشککلا سر جمع ۴ بار همو دیدن

حق میدم بهش ادم از یه سن به بعد نیاز به یه همدم داره جز پدر و مادر به یه جنس مخالف برای اینکه باهاش درد و دل کنه زندگیشو باهاش شریک بشه میگه خیلی دوسش داشتم دیگه ولی از نظر من پسره نخواسته چون اگه میخواست تو روی خانواده که هیچ تو روی خانواده ی دختره هم وایمیستاد

چقدر دلم گرفت که به یه پدر همچین حرفی زدی به نظرم به عقل خودت فک کن

تو دلت واسه خودت بگیره که هیچی از سیاست و بزرگمنشی و اقتدار و مدیریت پدرانه سرت نمیشه!!!

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)