2777
2789
عزیزم پدر یا مادرتون معلمن؟حالا مگه چند سال دارین که انقدر ناامید شدین

نه پدر مادرمم معلم نیستن 

ولی شغلاب خوبی دارن مادرم مدیر مهدکودکه و بابام تو کار ساخت و سازای شهرداریه کاملا نرمال و آبرومند

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون جلسه بعدی دیگه قرار بود جمع بیشتری از خانواده ها بیان بابام گفت از الان بدونن نه اینکه بیان بگن ...

اگه فامیل درست درمون دورتون نیست بخدا واجب نیست همه رو دعوت کنید یه بهانه میوردید...اگرم فامیل تون شوهرش زندانه یا معتاده اصلا نیاز نیست در موردشون صحب کنید...مگر اینکه بخوای بعد ازدواجت باهاشون رفت و امد کنی...ما دختره یکی از فامیل مون  ک ازدواج کرد مادرش به فامیل گفته بود هر کس پراید داره نیاد تالار عروسی دخترم..حتی اونایی ک پرستیژ پایینی داشتن از نظر ظاهری رو دعوت نکرد

شما چندسالته؟حس کردم بااین نظرت خیلی بی تجربه باشی😑کی گفته دل بخواه مهمان نیست؟تو خودت اگه همش تو م ...

با احترام. این که فامیلا مشروب بخورن به ما چه ربطی داره؟ مثلا من نمازامو میخونم، مرتب دانشگاهمو میرم، شغل خوبم داشته باشم، از اون طرف پسر اقوام اعدام شده باشه، فلانی تو کوچه دعوا کرده باشه، فلانی هرزه باشه، به من و خانوادم مربوط نیس واقعا. اگه بابای اسی کارخرابی نمیکرد، شاید اسی با ازدواج با اون، میشد یکی مثل اونا، و مشکلیم نداشت. نیازی نداشت با دخترعمو و دختر خاله هاش دیگه ارتباطی داشته باشه..

پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم و مثل بابام چا ...

وااااو پس بابات بجز قضیه ی پدربزرگت کاملا کار درستی کردن 

مطمئن باش 

تفاوت اعتقادی خییییلی مهم خیلی اذیت میشی بعدا 

اطرافم خیلی زیاد دیدم از این موردها که اکثرا به مشکل برخوردن

بدبختانه به جز غریبه ها همه میدونن مخصوصا تو محل قدیمیمون

عیب نداره 

ولی خب واقعا نیاز نیست که تو جلسه خواستگاری براشون توضیح بدین که پدربزرگت عضو چه جناح سیاسی و اعتقادی بوده.بابات میتونست از یه راه دیگه مستقل بودن خودشو نشون بده

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
تو این مدتی ک با خودش در ارتباط بودی نفهمیدی اعتقادات و فرهنگشون با شما متفاوته؟

میدونستم 

خودش اوکی بود با همه اینا و گفت لازم نیست خانوادم بدونن ولی بابام رید

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
چه امضای عجیبی داری شما

ولی واقعیته خانمی رو می شناسم مجرد با بهترین و عالی ترین موقعیت شغلی و مالی یعنی من هرچی بگم چقدر حسرت زندگی خواهرش رو میخوره شاید کسی باور نکنه همیشه میگه کاش این موقعیت رو نداشتم ولی مثل خواهرم برای خودم خانواده تشکیل میدادم کاش منم مادر می بودم خیلی زیاد از تنهاییش و مجردی شکوه داره حالا برعکس خواهره میگه کاش من جای تو این موقعیت عالی رو می‌داشتم!!

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
چون جلسه بعدی دیگه قرار بود جمع بیشتری از خانواده ها بیان بابام گفت از الان بدونن نه اینکه بیان بگن ...

اصلا چرا باید عموی مست و پاتیل رو دعوت کنید تو مراسم؟

کاری به مذهبی و غیر مذهبی ندارم

این ادم کلا بی کلاس و لوده ست 

با هر کی خواستی ازدواج کنی مست و پاتیل دعوت نکن 

خرجتو که نمیدن که بترسی دعوت نکنی نون شبتو قطع کنن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اگه فامیل درست درمون دورتون نیست بخدا واجب نیست همه رو دعوت کنید یه بهانه میوردید...اگرم فامیل تون ش ...

میشه ادم عموهاشو نشون نده ؟ وقتی بچه های عموم تو دست و پای ما آویزونن خوب بگیم مادرشون طلاق گرفته باباشون کجاس 

پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم و مثل بابام چا ...

خب پس کی میخواستی بگی؟؟؟ میدونی اینا خیلی مهمه؟؟؟ بعد اگه عقد میکردی و طرف اینارو میفهمید و طلاقت میداد چی؟؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من فاز)(بعضی) اینا ک خیلی مذهبی آن نمیفهمم

دائما میخوان بگن فقط ما خوبیم بقیه بدن مشکل دارن 

بعد میری میبینی همونا پر از عقده مشکلات روانی ان و میخوان تلافیشو تو دل تو دربیارن 

تو چون نماز میخونی روزه میگیری حق داری هر کار دلت خواست بکنی یا باید بیشتر مواظب خودت باشی آنقدر راحت دل میشکنن 

گفتم بعضی 

اسی مطمن باش مشکل از ی جا دیگ ست ینی تو این مدت نفهمیده شما با هم اختلاف فرهنگی دارین

آدم تو همون جلسه اول مییفهمه

اصلا چرا باید عموی مست و پاتیل رو دعوت کنید تو مراسم؟کاری به مذهبی و غیر مذهبی ندارماین ادم کلا بی ک ...

کلا ۴ تا عمو دارم و یه عمه

به جز اون که زندانه اون سه تا هم هرکدوم یه مدلی ضایعن بعد خوب مادربزرگمم که از تحفه هاشدل نمیکنه باید تو چشم همه بکنه این عتیقه هاشو 

خب پس کی میخواستی بگی؟؟؟ میدونی اینا خیلی مهمه؟؟؟ بعد اگه عقد میکردی و طرف اینارو میفهمید و طلاقت می ...

واقعا همینه یه عده خانواده ها این مسائل خیلی براشون مهمه شاید خواست خدا این بوده بعد عقد اگه به جدایی می رسیدن استارتر ضربه بدی میخورد

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
واقعا همینه یه عده خانواده ها این مسائل خیلی براشون مهمه شاید خواست خدا این بوده بعد عقد اگه به جدای ...

عجیبتر اینکه اسی اصلا نمیخواسته اینارو به پسره بگه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست