2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 103 پست
مثلا یکی از موردارو میگی چرا قهر میکنه

اقا قول داد فلان روز عروسی میگیریم.ما ب همه گفتیم.. شب خوابید پاشد یهو گفت ن من آماده نیستم...این رفتارو ۵ ۶بار تکرار کرد...و مادرم باهاش بحث کرد ک ما آبرو داریم...از اول باید بگی ن ک یهو بزنی زیرش...سر همین قهر کرد رفت گفت طلاق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا قول داد فلان روز عروسی میگیریم.ما ب همه گفتیم.. شب خوابید پاشد یهو گفت ن من آماده نیستم...این رف ...

شاید پول نداره ما دو سال ونیم تو عقد بودیم شوهرم پول نداشت عروسی بگیره چهارده سال پیش  اخرشم تو خونه گرفت ومیگفت نمیتونیم اتلیه بریم باید تو خونه خودمون بگیریم یا میگفت نباید ارایشگاه گرون بری کلا یه کفش عروسی خرید برام دیگه هیچی مامان بابام برام خرید کردن و پول اتلیه رو بابام داد کلا چقدر دوران بدی بود دیگه برنگرده اون دوران مال ما هم همش سر عروسی و پول نداشتن هاش دعوا بود میتونست بگیره ولی خودشو تو فشار ننداخت ولی منم اونموقع چیزی نگفتم و توقعی نداشتم ولی الان هرسری میرم تالار و عروسی بغضی میشم که مگه من چم بود چی از بقیه کم داشتم که عروسی خوب برام نگرفت 

نا امیدی من از اینه ک حروم شدم.وگرنه از اسن سم جداشم برام بهتره.من خیلی بهش خوبی کردم خیلی راه اومدم ...

مردا اکثرا لیاقت عشق ندارن 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

عروسی ارزش نداشته باشه!این آدمم ارزشی نداره ک بخوام باهاش ادامه بدم...من قید عروسیو بزنم با قهراش... ...

این دیگه اعلان جنگه

زندگی مشترک جای من من گفتنا نیست

یجایی شما کوتاه میای یه جایی ایشون کوتاه میاد

خدایی چه لذتی داره با قهر و جنگ و دعوا لباس عروس پوشید

بعد چند ماه نتونست از هزینه اون یه روز کم رلسا کرد

خب قول داده الان شرایط فرق داره باید آدما هوای همون داشته باشن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

شاید پول نداره ما دو سال ونیم تو عقد بودیم شوهرم پول نداشت عروسی بگیره چهارده سال پیش اخرشم تو خونه ...

خب دیگه...کلا هرچی بیشتر راه بیلی همین میشن.من حالم ازش بهم میخوره

این دیگه اعلان جنگهزندگی مشترک جای من من گفتنا نیستیجایی شما کوتاه میای یه جایی ایشون کوتاه میادخدای ...

تا الان همیشه من کوتاه اومدم.این نشد حرف !همیشه ی طرف کوتاه بیاد؟نمیشه که...نمیتونست...الکی حرفشم نمیزد