2777
2789
مشروب خوردن و مراسم مختلطم نمیشه پنهان کرد پس فرداکه میخواستن عروسی یا هر جشنی بگیرن به مشکل میخوردن ...

خوب این یه مراسم میشه مدیریت کرد

ببخشید دل بخواه مهمون که نیست

صاحب مجلس که تصمیم میگیره مجلس چجوری برگزار بشه

دلشون نمی‌خواست شرکت نمیکردن

هرچند پسره خودشم مشکلی نداره با این مراسم پس تو زندگی مشترک هم خیلی اختلاف به وجود نمیومد

اگه استارتر خودش قبلا جریان اعدام و زندان به خود پسره میگفت شاید میشد جمعش کرد

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
مثلا انتظار چادر نداشتن ولی مثلابا عکسای بیحجابم تو اینستا اوکی نبودن پسره خودش اهل مشروب و قلیون بو ...

بهم نمی خورین گلم. من خودم واقعا حال وهوام با مراسمای روضه حرم و اینا عوض میشه باور کن اگه شوهرم منعم میکرد یا خونوادش مخالف این چیزا بودن افسردگی حاد میگرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم من که با اون سابقه بابابزرگم مصاحبشو رد میشدم مدرسه غیرانتفاعی و اموزشگاه درس میدم و دریس خ ...

موفق باشی عزیزم امیدوارم ی خواستگار بهتر از این برات بیاد که غصه این روزا رو فراموش کنی

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
خوب این یه مراسم میشه مدیریت کردببخشید دل بخواه مهمون که نیستصاحب مجلس که تصمیم میگیره مجلس چجوری بر ...

ن گلم جالب نیست بحث و سوتفاهم پیش میاد اخه توی زندگی هزارتا ازین چیزا هست

مثلا این دخترخانوم شاید دوسداره با تیپ مثلا ازادتر بگرده باز فامیلای اقا پسر کنجکاوی میکنن سوتفاهم بوجود میارن دخترخانوم ناراحت میشه ب شوهرش میگه چرا ال نکردی چرا بل نکردی ازین چیزا تو زندگی خیلی پیش میاد

یا بالعکسشم هست خونواده ها با هم میرن مهمونی راجع به هم پشت هم میگن چرا فلانی اینجوری بود اونجوری بود تیپش اینجوری بود ال بود و بل وووووو

عزیزم پدره حقیقتو گفته . خونواده طرف اگه مثل خونواده اسی فرهنگشون بودن حرفای باباهه براشون ی چیز عاد ...

از فرهنگا میتونن بگن که ما حجاب نداریم یا ممکنه تو مراسما فامیلای ما بی حجاب باشن در همین حد .

ولی واقعا مشروب خوردن و اعدام و زندان نباید میگفتن 

همینا رو یکی بشینه به شما بگه بخدا ازش فاصله میگیری 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
از فرهنگا میتونن بگن که ما حجاب نداریم یا ممکنه تو مراسما فامیلای ما بی حجاب باشن در همین حد .ولی وا ...

خب فاصله بگیره! بهتر ازینه ک بعد پس فردا طرف بیاد عروسی من ببینه عه خیلی عادی دارن مشروب میخورن مردم بعد بره پشت سرم حرف بزنه ک عه دیدی فلان شد بهمان شد؟. خب اگه طرف مثل خودمون باشه عادی رفتار میکنه 

خوب این یه مراسم میشه مدیریت کردببخشید دل بخواه مهمون که نیستصاحب مجلس که تصمیم میگیره مجلس چجوری بر ...

شما چندسالته؟حس کردم بااین نظرت خیلی بی تجربه باشی😑

کی گفته دل بخواه مهمان نیست؟تو خودت اگه همش تو مراسم مختلط شرکت کرده باشی دلت میخواد بری مولودی؟عروسیم که آدم فقط برا خودش نمیگیره دوتا خانواده و فامیل هم مهمن بعدم مگه فقط پسره تنها تو عروسیش شرکت میکنه که با شراب و مراسم مختلط مخالف نباشه اشکالی نداره؟یا مگه فقط همین یه جشنه که بشه مدیریتش کرد؟بعدا میخوان با خانواده و فامیل هم در ارتباط باشن 

جریان اعدامو زندانم جمع شدنی نیس چیزیه که مشخصه نمیشه جمعش کرد

میخاستی پسر مردم رو گول بزنی؟ چون ب معیارات میخورد؟ بابات خیلی ام خوب کرده همه چیو گفته تو ازدواج باید باید همه ی مسائل اختلافی رو مطرح کرد با چشم باز خانواده ها اشنا بشن. نصف مشکلات تو جامعه یخاطر همی مخفی کارایاس و گول زدنا 

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)

خانواده منم مذهبی نیستند ولی خودم مذهبی ام اونا بی حجاب اند من چادری ام ، شب خواستگاری هم خواهرام با اینکه بی حجاب هستند چادر پوشیدند ولی به خانواده داماد گفتند ما به احترام شما حجاب سر کردیم وگرنه بی حجابیم.اونا هم پذیرفتند.

بالاخره باید حقیقت گفته بشه که بعداً مشکلی پیش نیاد فکر نکنند فریبی در کار بوده .

از فرهنگا میتونن بگن که ما حجاب نداریم یا ممکنه تو مراسما فامیلای ما بی حجاب باشن در همین حد .ولی وا ...

پدربزرگ من قاتل و خلافکار که نبوده زندانی سیاسی بوده حالا احمق بوده رندگیشو به باد داده سر این چرتو پرتا

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
نمی دونم چرا حرف بابات به دلم نشست

چون جای من نبودی فکر میکنی این شجاعته ولی بازی با زندگی من بود

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
خب فاصله بگیره! بهتر ازینه ک بعد پس فردا طرف بیاد عروسی من ببینه عه خیلی عادی دارن مشروب میخورن مردم ...

مشروب خوردن که تو تالارای ایران به صورت علنی سرو نمیشه

هر بخواد بخوره خودش میاره میره یه جایی میخوره میاد ما هم مذهبی هستیم ولی جوونا میخورن علنی نمیکنن ولی همه هم میدونن که میخورن 

مطمئنن هم مهمونای تو سالن وسط مشروب خوری و رقص و صدای بلند موزیک یادشون نمیفته که زمون انقلاب اعدامی داشتن یا یاد عموی تو زندونشون نمیفتن که جاش خالیه بخوان به فامیلای داماد آتو بدن

بعدشم این نسبتا از استارتر خیلی دوره

اگه در مورد پدر و مادر و خواهر و برادرش بود یه چیزی!!

ولی پدر بزرگی که صد تا کفن پوسونده

یا عمو اصلا هر کی و هر چی باشه حتی ربطی به بابای استارترم نداره چه برسه خاستگار 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)