2777
2789
عنوان

خرید خونه تو مشهد

127 بازدید | 5 پست

سلام دوستا و نی نی سایتی های عزیز. 

تسلیت بابت ایام محرم و التماس دعا 🖤

خانما با ۴ تا ۴/۲۰۰ سمت حرم آپارتمان تازه ساخت و بزرگتر بگیریم یا سمت وکیل آباد آپارتمان با ساخت قدیمی تر و کوچیکتر؟ می‌خوایم خودمون بشینیم شهرستان هم خونه داریم ولی بیشتر سال مشهدیم. 

در مورد خونه های قولنامه ای که سمت حرم یا سرافرازان هم زیادن هم اگه اطلاعاتی دارید بگید لطفا؟؟؟ چون با این پول میشه وکالتی بزرگ و نوساز خرید ولی میگن ریسک داره و ساختش استاندارد نیست؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد انتخاباتون متناقضه!!وکیل اباد ی ور دنیاسسرافرازان ی ور دیگهحرمم ی ور دیگه

آخه الان خودمون هفت تیر می‌نشینیم. ولی خونه کوچیکه و بی آسانسور. میخوایم عوض کنیم. پدرم میگه همین سمت بمونیم مادرم میگه بریم سمت حرم. شما کجا میشینید دقیقا؟ چون سمت حرم هم امام رضا گرونه مثلاً. ما عبدالمطلب و ابوطالب مد نظرمونه ولی خودمون اونجا نبودیم هیچ ایده ای نداریم. مامانم خیلی دوست داره نزدیک حرم باشه. ولی از طرفی اینجا که هستیم مثلا شب دیر وقت هم احساس ناامنی چندانی نمیکنی و مسکونیه، نمیدونم اون سمت چجوریه از این نظر و محیطش. 

آخه الان خودمون هفت تیر می‌نشینیم. ولی خونه کوچیکه و بی آسانسور. میخوایم عوض کنیم. پدرم میگه همین سم ...

من روبروی باب الجوادم

والا از من بپرسین میگم هرچی نزدیکتر ب حرم بهتر😁

ابوطالب اینا فک نکنم فرهنگش خیلی اوکی باشه

بذا تو خصوصی شماره ی بنگاهی میدم

خیلی مومن و ایناس

ازش مشورت بگیرین بازم

سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
من روبروی باب الجوادموالا از من بپرسین میگم هرچی نزدیکتر ب حرم بهتر😁ابوطالب اینا فک نکنم فرهنگش خیل ...

ممنون عزیزم من براتون درخواست دوستی دادم لطفاً قبول کنید و بهم پیام بدید ممنونم 🌹