2777
2789
عنوان

چی کنم بنظرتون

53 بازدید | 9 پست

سلام من شوهرم چندسال پیش بابت انتقال خونه مهریموابراکردم حالا بعد سه سال میگه خونه روبرگزدون تامهریتوبرگزدونمد وفقط اینطوری میتونم زندگی کنم بهت اعتماد کنم من بچه دارم وبخاططر بچه میخام زندگی کنم ولی اون داره سواستفاده می‌کنه درضمن همه چیزاشم. زده اسم خانوادش هیچی به اسمش نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کلا بدون اکثرا افرادی که اینحوری میگنمیخوان زن بدون پشتوانه بسه و راحت طلاقش بدنمن بودم حتما در ...

همین میگه می‌خوام همه رو بفروشم بزنم توکارساخت وساز ولی دوماه قبل کلا می‌گفت توافقی جداشیم ومن گفتم نه اینوگفت ..

گفتم اگر مجبوری و میخوای برگردی و هیچ جوره قبول نمیکنهولی در حقیقت همچین ادمی معلومه زرنگه و دنبال ا ...

نه آخه میگه حالم اینجوری خوب میشه میتونم زندگی کنم....من اولش فک کردم واقعا میخاد زندگی کنه ولی ازهر وکیلی پرسیدم میگه دیوانگیه ..منم اعتماد بهش ندارم دوماه که دعوام شده واون منوزده عین خیالشم نیس برابچم نفقه شکایت کردم به کارشناس گفته من بیکارم کارندارم ...

گفتم اگر مجبوری و میخوای برگردی و هیچ جوره قبول نمیکنهولی در حقیقت همچین ادمی معلومه زرنگه و دنبال ا ...

آخه مجبورم باشم نمیتونم به طرف باج بدم چون اصلا معلوم نیس قصدش زندگی باشه یا فردا بهم نگه برو ..این کار یعنی دیگه اون براخودش راحت می‌تونه طلاق بدن

نه آخه میگه حالم اینجوری خوب میشه میتونم زندگی کنم....من اولش فک کردم واقعا میخاد زندگی کنه ولی ازهر ...

شگرد اکثرشون اینه خواهر 

الکی گول نخور

بگو تو زدی و من باید حالم خوب بشه و بهت اطمینان داشته باشم 

نه تو:/

شگرد اکثرشون اینه خواهر الکی گول نخوربگو تو زدی و من باید حالم خوب بشه و بهت اطمینان داشته باشم نه ت ...

نه آخه همش میگه توافقی جداشیم اصلا نمیدونم چه مرگشه نمیخاد زندگی کنه اینم شرط گذاشته که من انجام بدم ...ولی دیونه نیستم که دوسال پیش هم رای مهریه اومده بود که بابت مهریه قبول کردم گفتم عیبی نداره ولی پررو شده فک می‌کنه چون بچه دارم مجبورم این کارو کنم.بااین که ازطلاق میترسم ولی ازاین که دوباره برم پسرم کلاه بزارم دستم حالی باشه وجداشم بیشترمیترسم . رفتم شکایتم کردم نوشته خودزنی کرده