سلام من شوهرم چندسال پیش بابت انتقال خونه مهریموابراکردم حالا بعد سه سال میگه خونه روبرگزدون تامهریتوبرگزدونمد وفقط اینطوری میتونم زندگی کنم بهت اعتماد کنم من بچه دارم وبخاططر بچه میخام زندگی کنم ولی اون داره سواستفاده میکنه درضمن همه چیزاشم. زده اسم خانوادش هیچی به اسمش نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شگرد اکثرشون اینه خواهر الکی گول نخوربگو تو زدی و من باید حالم خوب بشه و بهت اطمینان داشته باشم نه ت ...
نه آخه همش میگه توافقی جداشیم اصلا نمیدونم چه مرگشه نمیخاد زندگی کنه اینم شرط گذاشته که من انجام بدم ...ولی دیونه نیستم که دوسال پیش هم رای مهریه اومده بود که بابت مهریه قبول کردم گفتم عیبی نداره ولی پررو شده فک میکنه چون بچه دارم مجبورم این کارو کنم.بااین که ازطلاق میترسم ولی ازاین که دوباره برم پسرم کلاه بزارم دستم حالی باشه وجداشم بیشترمیترسم . رفتم شکایتم کردم نوشته خودزنی کرده