2777
2789
عنوان

لکه روی بدن وشک بی دلیل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3698 بازدید | 81 پست

من یه بار روی لبم جوش زده بود جاش قرمز بود شوهر احمقم بهم شک کرده بود با لحن مشکوک میپرسید چیشده😑😶

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونه درد داره کاری نکنی ولی بی دلیل وب ناحق تهتمت بزنن بخدا هیچوقت دست ی غریبه حتی ب ناخنم نخورد

خدا جای حق نشسته بسپر به خودش

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
درد ک نداره کبودی ها،،فقط بهش ثابت میشه

برام دعا کنید توروقران تواین شب ازاما اماحسین برام کمک بخوایید فردا شب بلیط گرفتم برم بادوتا بچه هم سختمه تو اتوبوس ولی موندن مزخرفترین کاردنیاس برام

صب جمعه برم ج زود میدن

همچین چیزی برامنم پیش اومد امضامو بخون درضمن همسرت ببین برا چی دنبال بهانه بوده نکنه خیانت میکنه اخه برامنم پیش اومد همچین موردی

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

من یه بار روی لبم جوش زده بود جاش قرمز بود شوهر احمقم بهم شک کرده بود با لحن مشکوک میپرسید چیشده😑😶

همینم طوری پرسید این چیه باورتون میشه ازخودم ک مطمعن مطمعن بودم اما دستام میلرزید

برام دعا کنید توروقران تواین شب ازاما اماحسین برام کمک بخوایید فردا شب بلیط گرفتم برم بادوتا بچه هم ...

اول برو باهاش دکتر، پاک بودنت بهش ثابت کن بعد اگه خواستی ترکش کن و برو! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

همینم طوری پرسید این چیه باورتون میشه ازخودم ک مطمعن مطمعن بودم اما دستام میلرزید

قربونت برم

مردا چون خودشون دنبال این چیزان فک میکنن مام مثل اوناییم

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.