سلام عزیزان خوب هستین حتی ازنوشتنش خجالت میکشم خواهشا توهینی نکنید ...من چ قبل وچ بدازپریودیم روی رونام سینم بازوم کبود میشه ک بعد چن روز سبز وکمرنگ میشه وتاب حال زیاد پیش اومداین سری روقفسه سینم هم وزیر بغلم ایجادشد و برخورد همسرم طوری بود ک هنوز توشوکم فکرکنید ۹ سال کنارادمی بودم ک حتی چشمم خطا نرفته همچین فکری دربارم کن کفره بخدا کفره حتی نمیتونم ازخودم دفاع کنم جاشو جداانداخته وگف دست بهم نزن ببینید من تو این زندگی هنوز پامو کج نذاشتم چرا شک کرد نمیدونم بازم میگم نفرینی نکنید وتوهین نکنید فقط ب دعاتون نیازدارم تواین شبای عزیزتهمتی ک بهم زد بهش ثابت بشه ک ب ناحق زد دیگه واقعا کشش ندارم تواین ۸ سال روحم وجسمم تباه شد کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم
راستی گفتی بچه نمیاری تا کی میخای این رویه رو ادامه بدی؟مادرتم خونت نمیاد اصلا؟اخه وقتی نیان هم میگن ...
بریم پی وی
تاپبک این بنده خدا شده کامنتای ما
دخترم 9سالشه
دیگه نمیخوام بچه
نه هیچکدون نمیان
شوهرم خودش میدونه به خاطر رفتاراشه که نمیان
چندباری گفت برادرات نمیان
منم جوابشو دادم دیگه نگفته
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم شما برای رفع کبودی بدنت پیش دعا نویس برو من خودم تجربه کردم بدنم کبودمیشد هزاران دکتر رفتم علتش رو نفهمیدن تارفتم پیش دعانویس وبهترشدم شما احتمالا خواب های ترسناک نمی بینید