2777
2789
عنوان

لکه روی بدن وشک بی دلیل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3698 بازدید | 81 پست
ببخشیداولی مشخصه چ مرگشه؟؟؟ شوهرمن بیشتر خانواده ش پرش میکننهرچند خودشم ادم نیستوقتی اینطوریه واسه خ ...

راستی گفتی بچه نمیاری تا کی میخای این رویه رو ادامه بدی؟مادرتم خونت نمیاد اصلا؟اخه وقتی نیان هم میگن براش ارزش قائل نیستن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
راستی گفتی بچه نمیاری تا کی میخای این رویه رو ادامه بدی؟مادرتم خونت نمیاد اصلا؟اخه وقتی نیان هم میگن ...

بریم پی وی

تاپبک این بنده خدا شده کامنتای ما

دخترم 9سالشه

دیگه نمیخوام بچه 

نه هیچکدون نمیان

شوهرم خودش میدونه به خاطر رفتاراشه که نمیان

چندباری گفت برادرات نمیان

منم جوابشو دادم دیگه نگفته

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی

عزیزم شما برای رفع کبودی بدنت پیش دعا نویس برو من خودم تجربه کردم بدنم کبودمیشد هزاران دکتر رفتم علتش رو نفهمیدن تارفتم پیش دعانویس وبهترشدم شما احتمالا خواب های ترسناک نمی بینید

خدایا خودت کمک کن