2777
2789
عنوان

لکه روی بدن وشک بی دلیل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3698 بازدید | 81 پست
عزیزم به احتمال زیاد شما یه بیماری خونی داری من تالاسمی هستم بعضی وقتها با کوچکترین برخوردی که درد ن ...

کبودی از پارگی مویرگ ها به وجود میاد ببین دلیلش چه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین طور بودم فکر میکردم شب ها که خوابم یکی کتکم میزنه از بس پاهام کبود می شد رفتم متخصص خون ازمایش دادم مشخص شد مشکل انعقاد خون دارم .خونریزیت توی پریودی زیاده ؟یا جایی از بدنت زخم میشه دیر خوب میشه ؟اینا علائمش هست

موافقم شدیدا

اخه من خودمم گاها کبود میشم بی علت 

و تحقیق کردم چند مدت پیش الان دقیق یادم نیس از هورمن ها بود یا غلظت خون

دقیق یادم نیست اما چیز خاصی نبود ب اون صورت 

چون برا خودم هر مثلا ۵_۶ ماه ی بار پیش می اومد دیگه پیگیری نکردم 

اخه من خودمم گاها کبود میشم بی علت و تحقیق کردم چند مدت پیش الان دقیق یادم نیس از هورمن ها بود یا غل ...

حتما پیگیری کن عزیزم ...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
کاش منم ثابت میشد بخدا حاضرم سرطان خون ج مثبت بشه اما بی دلیل بهم تهمت نزن

خو یعنی تو این چند سال ندیده ک بدنت چجوریه و زود کبود میشه؟ الان یادش افتاده تهمت بزنه؟

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

منم هر بار بدنم از این لکه ها می زنه از استرس هست ببرش دکتر تا براش توضیح بده اصلا یه چیز طبیعیه اکثر خانم ها این طوری می شن یا تو نت پیدا کن و نشونش بده

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!