سلام عزیزان خوب هستین حتی ازنوشتنش خجالت میکشم خواهشا توهینی نکنید ...من چ قبل وچ بدازپریودیم روی رونام سینم بازوم کبود میشه ک بعد چن روز سبز وکمرنگ میشه وتاب حال زیاد پیش اومداین سری روقفسه سینم هم وزیر بغلم ایجادشد و برخورد همسرم طوری بود ک هنوز توشوکم فکرکنید ۹ سال کنارادمی بودم ک حتی چشمم خطا نرفته همچین فکری دربارم کن کفره بخدا کفره حتی نمیتونم ازخودم دفاع کنم جاشو جداانداخته وگف دست بهم نزن ببینید من تو این زندگی هنوز پامو کج نذاشتم چرا شک کرد نمیدونم بازم میگم نفرینی نکنید وتوهین نکنید فقط ب دعاتون نیازدارم تواین شبای عزیزتهمتی ک بهم زد بهش ثابت بشه ک ب ناحق زد دیگه واقعا کشش ندارم تواین ۸ سال روحم وجسمم تباه شد کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم
عزیزم به احتمال زیاد شما یه بیماری خونی داری من تالاسمی هستم بعضی وقتها با کوچکترین برخوردی که درد ن ...
کبودی از پارگی مویرگ ها به وجود میاد ببین دلیلش چه
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من همین طور بودم فکر میکردم شب ها که خوابم یکی کتکم میزنه از بس پاهام کبود می شد رفتم متخصص خون ازمایش دادم مشخص شد مشکل انعقاد خون دارم .خونریزیت توی پریودی زیاده ؟یا جایی از بدنت زخم میشه دیر خوب میشه ؟اینا علائمش هست
اخه من خودمم گاها کبود میشم بی علت و تحقیق کردم چند مدت پیش الان دقیق یادم نیس از هورمن ها بود یا غل ...
حتما پیگیری کن عزیزم ...
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم هر بار بدنم از این لکه ها می زنه از استرس هست ببرش دکتر تا براش توضیح بده اصلا یه چیز طبیعیه اکثر خانم ها این طوری می شن یا تو نت پیدا کن و نشونش بده
ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!