2777
2789
عنوان

با این جاری باید چیکار کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 26 پست
تو نی نی سایت بله ! مگه نمیدونی اینجا نه تنها شماره ی برادر شوهر که حتی کاربرهایی که گنگشون بالاتره ...

بله خب اینجا سرزمین عجایبه!!

این تازه کوچیکش بود...

مادرشوهرو خونه راه نمیدن شوهرا رو کتک میزنن اووووووه من که خیلی دیدم ولی این دیگه جدید بود

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

کاری به بقیه چیزاش ندارم ولی مگه داشتن شماره برادر شوهر و زنگ زدن بهش عیبه؟!

نه عزیزم من دل سیاه نیستم همینطور که شوهر خواهر من جای برادر من هست پس جاری و شوهر من مثل خواهر برادرن باهم من حرفم اینه وقتی جاری من برادر شوهرشو دعوت می کنه نباید احترامیم به من بزاره و حتی یدونه پیام یا تماس یا حتی همونجا به شوهرم بگه از طرف من به زنت بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم من دل سیاه نیستم همینطور که شوهر خواهر من جای برادر من هست پس جاری و شوهر من مثل خواهر برا ...

ما هیچوقت توی تمام این ۱۳ سال زندگی به جاری ها زنگ نزدیم که دعوت کنیم!! فقط من مثلا به شوهرم میگم فردا شب بگو داداشت اینا بیان.اونم زنگ میزنه میگه و تمام!

اینکه جاری شما به شوهرت زنگ زده لابد شوهرش دستش بند بوده یا کار داشته گفته من زنگ زدم حواب نداد تو زنگ بزن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اسی منم جاری بزرگم

برای دعوتی زنگ میزنم به جاریم( با اینکه هنوز عقدن) ی زنگه دیگه مگه ازادم چیزی کم میشه ما زنا دوس داریم مهم شمرده بشیم ... حالا دیگه بعضی وقتا شوهرم زنگ میزنه به برادر شوهرم ک خب مهم نیس با برادر شوهرم تعارف نداریم رومون بازه ولی جاری تو خانواده غریبس تازه وارده باید بهش احترام گذاشت

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

وقتی ب شوهرت میگن نرو. گفتن چرا نیومدی بگو کسی بماچیزی نگفت خبر نداشتیم.

بدرک رابطه برادرا بهم خورد. منم اوایل داشتم خودمو میکشتم تحمل میگردم رابطه برادرا بهم نخوره. ولی جاریم کار خودشو میکرد و فتنه بزرگیم راه انداخت منم ب شوهرم گفتم حق نداری پاتو تو خونشون بزاری

اسی منم جاری بزرگم برای دعوتی زنگ میزنم به جاریم( با اینکه هنوز عقدن) ی زنگه دیگه مگه ازادم چیزی کم ...

دقیقا گلم من خودم اگر زمانی برم سر خونه زندگیم واسه دعوت اول خودم شخصا با جاریم تماس میگیرم اکر جواب نداد اون وقت میگم شوهرم با برادرش تماس بگیره

من ناراحتیم اینه من به عنوان یه ادمی که تازه وارد خانواده شدم و صدم و میزارم واسه احترام بهشون اینجور نباید باهام رفتار شه

ما هیچوقت توی تمام این ۱۳ سال زندگی به جاری ها زنگ نزدیم که دعوت کنیم!! فقط من مثلا به شوهرم میگم فر ...

خب کار اشتباه کردید چون خانوم خونه شمایین وقتی مهمونی میگیری پس باید احترام بزاری به مهمونات اگرم زمانی نخواستی خودت تماس بگیری به شوهرت میگی

خب کار اشتباه کردید چون خانوم خونه شمایین وقتی مهمونی میگیری پس باید احترام بزاری به مهمونات اگرم زم ...

الان شما به من میگی کار من درسته یا غلط؟

خیر سرکار خانم من روی این بازی خاله زنک بازی و این به اون زنگ بزنه اون به این زنگ بزنه دست نمیذارم و رفتارم رو جوری تنظیم کردم که شوهرم این وظایف رو انجام بده.

اگرم قرار باشه کسی اوکی مهمونی دادن یا رفتن رو بده منم!

الان شما به من میگی کار من درسته یا غلط؟خیر سرکار خانم من روی این بازی خاله زنک بازی و این به اون زن ...

تا وقتی که به اینجور کاری که برای احرام و عزت گذاشته میگه خاله زنک بازی کارت اشتباهه ولی خوبه که شوهرت میگی زنگ بزنه به برادراش

تا وقتی که به اینجور کاری که برای احرام و عزت گذاشته میگه خاله زنک بازی کارت اشتباهه ولی خوبه که شوه ...

احترام و عزت رو جایی میذاریم که وقتی مرد زنگ میزنه میگه صبر کنید از خانمم بپرسم.

شما هنوز به اون مرحله که حرف منو درک کنی نرسیدی فعلا باید صبر کنی تا متوجه بشی منظور من چیه

دقیقا گلم من خودم اگر زمانی برم سر خونه زندگیم واسه دعوت اول خودم شخصا با جاریم تماس میگیرم اکر جواب ...

موافقم عزیزم

به همسرت بگو وقتی تماس گرفتن برا دعوتی بگه فلانی جان با خانمم هماهنگ کن و چیزی نگه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس