2777
2789
عنوان

لکه روی بدن وشک بی دلیل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3698 بازدید | 81 پست
قربونت برممردا چون خودشون دنبال این چیزان فک میکنن مام مثل اوناییم

شکستم بخدا ترسیدم حتی من ک مطمعن بودم ازخودم ببین دیگ چجوری رفتارکرد ک منی ک میدونم کاری نکردم بازم ترسیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور بعد این همه سال هنوز براش سواله؟؟

همین ازش پرسیدم این همه سال کنارخوابیدم بارها تنهابودم تواین خونه چرا اخه ینی اعتمادنداشتی منی ک ۲۰ روز ۲۰ روز تنهابودم بخدا ازهرچی مرده مردترم 

بری فکر میکنه مقصری و فرار کردی

موندن بیشتر ازارم میده بارفتاری سردش طوری ک انگار واقعا کاری کردم بخدا فکرش هم کثیف رابطه با کسی غیر همسر من فوبیا دارم حتی اونم نمیدونه ومطمعنم باورش نمیشه من از مردای دیگه فوبیا دارم توماشین حتی تواسنپ 

همین ازش پرسیدم این همه سال کنارخوابیدم بارها تنهابودم تواین خونه چرا اخه ینی اعتمادنداشتی منی ک ۲۰ ...

سوال اینجاست اگه بهت شک داره چرا باهات مونده؟ اینو باید ازش بپرسی و درضمن یادت باشه، قرار نیست چیزی و توضیح بدی براش، یادت باشه تو این موارد هر چقدر بیشتر تلاش کنی توضیح بدی طرفت بیشتر سعی میکنه قانع نشه!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
سوال اینجاست اگه بهت شک داره چرا باهات مونده؟ اینو باید ازش بپرسی و درضمن یادت باشه، قرار نیست چیزی ...

کاش پیش نیاد برات ولی خ سخته ب ناحق تهتمت بشنوی بعد دست وپا بزنی ثابت کنی واقعا حالا ک فکر میکنم بزار دشمن شاد بشم اما طلاق بگیرم بخدا می ارزه کسی ک این همه سال منونشناخت دیگ ب چ دردم میخوره فقط برا بچه هام ناراحتم 

کاش منم ثابت میشد بخدا حاضرم سرطان خون ج مثبت بشه اما بی دلیل بهم تهمت نزن

سرطان خون چیه عزیزم.دور از جون.

شما به احتمال قوی پلاکتت پایینه.همین شنبه آزمایش بده جوابشو باهم ببرید پیش دکتر.

اگه پلاکت پایین باشه ،بدن خودبخود کبود میشه

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
سرطان خون چیه عزیزم.دور از جون.شما به احتمال قوی پلاکتت پایینه.همین شنبه آزمایش بده جوابشو باهم ببری ...

باورت میشه دوس دارم پایین بشه ک فقط خدابهش ثابت کنع بیخیال سلامتیم من خیری اززندگی ندیدم

کاش پیش نیاد برات ولی خ سخته ب ناحق تهتمت بشنوی بعد دست وپا بزنی ثابت کنی واقعا حالا ک فکر میکنم بزا ...

دقیقا دارم میگم توضیح دادن به همچین ادمایی اشتباهه

هر چی بیشتر توضیح بدی بدتره اصلا وقتی به خودت مطمینی چرا باید توضیح بدی ول کن بذار خودش مشکل خودش و حل کنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عزیزان هرکسی این تاپیک رودیدتوروب این شبا قسمتون میدم امشب رو هرجا هستین برام ازته دل از پسر فاطمه زهرا کمک بخوایین ب همسرم ثابت بشه وپشیمون بشه ازتهمتی ک بهم زد دارم میمرم کاری نکنی وبی دلیل بهت تهتمت بزنن ازصدتا زخم بدتره برام دعا کنید 

باورت میشه دوس دارم پایین بشه ک فقط خدابهش ثابت کنع بیخیال سلامتیم من خیری اززندگی ندیدم

حتتتتتما آزمایش بده خانم.

بعد که علت مشخص شد یه چن روزی ازش دور بمون یکم به حرفاش فکر کنه.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
فقط امشب همتون برام دعا کنید من ک فردا میرم اما حیف بچه هام واقعا

بهت پیشنها میکنم اصلااااا نرییییییی 

فزدا پس فردا چو میندازن که فلتنی شوهرش بهش شک کرده عوض اینکه شکش رو برطرف کنه گذاشته رفته لابد یه خبرایخه که رفته . بعد که بخوای برگردی میگن شوهر بخشیدتش یخاطر بچه هاش بازم بهش فرصت داده