2777
2789
عنوان

لکه روی بدن وشک بی دلیل همسر

3698 بازدید | 81 پست

سلام عزیزان خوب هستین حتی ازنوشتنش خجالت میکشم خواهشا توهینی نکنید ...من چ قبل وچ بدازپریودیم روی رونام سینم بازوم  کبود میشه ک بعد چن روز سبز وکمرنگ میشه وتاب حال زیاد پیش اومداین سری روقفسه سینم هم وزیر بغلم ایجادشد و برخورد همسرم طوری بود ک هنوز توشوکم فکرکنید ۹ سال کنارادمی بودم ک حتی چشمم خطا نرفته همچین فکری دربارم کن کفره بخدا کفره حتی نمیتونم ازخودم دفاع کنم جاشو جداانداخته وگف دست بهم نزن ببینید من تو این زندگی هنوز پامو کج نذاشتم چرا شک کرد نمیدونم بازم میگم نفرینی نکنید وتوهین نکنید فقط ب دعاتون نیازدارم تواین شبای عزیزتهمتی ک بهم زد بهش ثابت بشه ک ب ناحق زد دیگه واقعا کشش ندارم تواین ۸ سال روحم وجسمم تباه شد کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی دلیل نیس علت پزشکی داره ورشدار برید دکتر بگه مریضی

موافقم شدیدا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه بارم دختر من گردنمو بوسید مکید یعنی بعد قشنگ کبود شد به منم همین جوری تهمت زد تا دخترم گفت بابا من خوردم گردنشو خدا ازش نگذره آشغال

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

فقط دکترمیتونه بهش ثابت کنه البته خودشم بایداعتمادداشته باشه بهتون

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم

عزیزم به احتمال زیاد شما یه بیماری خونی داری من تالاسمی هستم بعضی وقتها با کوچکترین برخوردی که درد نداره جاش کبود میشه بعضی وقتها هم نه پیگیری کن 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
یه بارم دختر من گردنمو بوسید مکید یعنی بعد قشنگ کبود شد به منم همین جوری تهمت زد تا دخترم گفت بابا م ...

کاش منم ثابت میشد بخدا حاضرم سرطان خون ج مثبت بشه اما بی دلیل بهم تهمت نزن

گمونم از کمخونی باشه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel