2777
2789

من یه دوستی دارم از خواهر کم نداره برام

یعنی من بیمارستان رفتم بینیم و عمل کنم اون اومد پیشم موند برام کمپوت و چیزای مقوی درست کرد بهم میرسید

بیشتز از من خوشحال بود

کل خاطرات کل خلاف هامون همه چیمون باهم بود هیچوقت تنهام نزاشت

کلی ام سرش غرغر میکردم حتی بغص میکرد ولی چیزی نمیگفت

۱۱ ۱۲ ساله باهم رفیقیم

بعد تازه دیروز فهمیدیم باردار شده من براش ویارونه و کیک و گل اینا بردم استوری گذاشتم هایلایت کردم یادگاری بمونه

یه فیلم کوتاهم از شکمش که نازش میکنم و حرف میزنم گذاشتم تو پیجم..همین..

با یه هایلایت عشق خالش

یه سری آدم بیشعور اومدن کلی پشت سرم حرف زدن و مسخره کردن که اره شورشو درآورده فلان ک ص خل شده انگار..به مامانم گفتن دخترت انگار ک ص خل شده همش استوری و فلان

الان شنیدم انقد اعصابم خورده

من خودم افسردگی دارم دارو میخورم ولی الان به شدت نیاز به آرامبخش دارم و دلم میخاد کلا پیجمو دیلیت بزنم

حالمو بد کردن

شعور ندارن ی سریا

این آدم از خواهر برای من بالاتره

روزایی ک همه پشتشونو کردن بهم اونی که با روی خوش دردامو بست این آدم بود

حالا منم براش ذوق دارم

چیکار کنم

به جهنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب نداره غصه نخور ما ادما اکثرا قربانی حرفای دیگران شدیم من که به یک حرف موهای سرم سفید شد شکستن قلبم شنیدم ، ولی قطعا شما قوی هستید و براتون مهم نیست اینها عقده این و درست بشو هیستن