2777
2789
عنوان

اونی ک گفته با ی بار باردار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 84 پست
خب با ما حرف زدیبا امام مظلوم حرف زدیبا خدا حرف زدیهممون شنیدیمهممون دعات میکنیمبه نیتت حمد و قل هو ...

مرسی عزیزم 

خیلی خیلی ممنونم 

بینهایت حرفات قشنگ بود برام 

عین آب رو آتیش

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن دختررر خوب هرچی شد خدارو مقصر ندون یه درصد اگه بارداری تا الان بصلاحت بود الان بچت بغلت بود ...

ناشکری نمیکنم 

من فقط دارم با خدام حرف میزنم همین 

خدای من مهربونه 

نمیدونم حرفای منو با چ لحنی میخونی 

تا حالا بچه ای رو ندیدی ک با عجز با مادرش حرف میزنه؟

منم دارم اونطوری حرف میزنم با خدای خودم...

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اینکه میگی خدا صلاح ندونسته بهت نمی‌ده آدم عمیق می‌ره تو فکر ک چرا صلاح نمیدونه چیکار کردم تجربه ی س ...

صلاح ندونستن واسه تو شنیدنش زجر اوره اما تو چه میدونی که خدا چیا برات رقم زده و چه چیزا میدونه که تا حالا نداده

من خودم درکت میکنم  با وجود یه دختر کلی حرف میشنوم چه برسه به تویی که یدونه هم نداری منم زخم خوردم اما سپردم بخودش میدونم بهترین هارو برام میخواد

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
اسی تو تنبلی داری و قابل درمانهمن چی بگم که ذخیره تخمدانم از 20سالگی زیر پنج دهم هست

آزمایش ذخیره هم نوشت 

میترسم برم آزمایش بدم...

ان شالله خدا خودش کمکت کنه

مرسی عزیزم باید شوهرمم بفرستم چکاب شه بازم

حتما بفرست ولی مراکز ناباروری ببرش تو این کلینیک های معمولی نبرش! چون جواب هاش درست نیست

تو این راه صبر تحمل لازمه پس یکم خودتو بچالش بکش ببین چقدر پخته و صبور میشی  نتیجه هم میگیری

من نشنيدم مادرزادي باشهبيشتر ب سبك نادرست زندگي و تغذيه برميگرده چون معمولا ديدم با تغيير اينا مشكل ...

هشتاد درصد ژنتیکه 

و اینکه سبک زندگی و... همش ی درصدیه و ب خاطر اینستاست 

و اینکه دختر ۱۲ساله چ سبک غلطی داره؟

یا شونزده ساله؟

ناشکری نمیکنم من فقط دارم با خدام حرف میزنم همین خدای من مهربونه نمیدونم حرفای منو با چ لحنی میخونی ...

نمیدونم شاید چون خودمو  درونت دیدم یکم احساس کردم تند رفتی ولی طبیعیه  چون دلت بارها شکسته پیش خدا غز نزنی کجا غر بزنی 

مرسی عزیزم خیلی خیلی ممنونم بینهایت حرفات قشنگ بود برام عین آب رو آتیش

ای جانم خداروشکر پس

اینم بخون نابه ناب هست:

گویند زنی زیبا و پاک سرشت به نزد حضرت موسی عليه‌السلام، كليم‌الله، آمد و به او گفت: «ای پیامبر خدا، برای من دعا کن و از خداوند بخواه که به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند.»

گویند زنی زیبا و پاک سرشت به نزد حضرت موسی عليه‌السلام، كليم‌الله، آمد و به او گفت: «ای پیامبر خدا، برای من دعا کن و از خداوند بخواه که به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند.»
حضرت موسی عليه‌السلام دعا کرد که خداوند به او فرزندی عطا کند. پس ندا آمد: «ای موسی، من او را عقیم و نازا آفریدم.»
حضرت موسی عليه‌السلام به زن گفت: «پروردگار می‌فرمایند که تو را نازا آفریده است.»
پس زن رفت و بعد از یک سال بازگشت و گفت: «ای نبی خدا، برای من نزد پروردگار دعا کن تا به من فرزندی صالح عطا کند.»
بار دیگر حضرت موسی دعا کرد که خداوند به او فرزندی ببخشد. دوباره ندا آمد: «من او را عقیم و نازا بیافریدم.»
موسی به زن گفت: «خداوند عزوجل می‌فرماید تو را نازا بیافریده.»
بعد از یک سال، حضرت موسی همان زن را دید در حالی که فرزندی در آغوش داشت.
از زن پرسید: «این نوزاد کیست؟»
زن جواب داد: «فرزند من است.»
پس موسی عليه السلام با خداوند صحبت کرد و گفت: «بارالها، چگونه این زن فرزندی دارد در حالی که تو او را عقیم و نازا آفریدی؟!»
پس خداوند عزوجل فرمود: «ای موسی هر بار که گفتم «عقیم»، او مرا «رحیم» می‌خواند. پس رحمتم بر قدر و سرنوشت پیشی گرفت.»

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

عزیزم ما هم که اولین بار باردار شدیم مشکلات زیادی داشتیم کوچکترینش بارداری تو عقد و نامزدی…بچه هایی که تو اوج مشکلات پدر و مادر و پروسه‌ی جدایی نطفه‌شون شکل میگیره…خانواده‌هایی که با پیشگیری و نداشتن موقعیت باردار شدن ‌و چقدر حرف و حدیث شنیدن، جدای از نداشتن دختر یا پسر و همجنس شدن بچه ها، بله همیشه همه چیز گل و بلبل نیست…توکلت به خدا باشه عزیز دلم و حقیقت اینکه بچه ها حاصل اذن الهی هستن و آفریده‌ی خداوند نه حاصل امیزش و زایش مادر…

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.