2777
2789
عنوان

از تجربه پشت کنکور موندنتون بگید

237 بازدید | 22 پست

من میخوام فقط برای اینکه برم دانشگاه بهتر و حس شکست نکنم بمونم پشت کنکور نمیدونم کارم درسته یا نه بابام هی اصرار میکنه برم آزاد

شما اگه برمیگشتید بازم میموندید؟

چه سختی هایی داره؟ با اون یکسالی که عقب افتاد کنار اومدین؟

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بیاین بگین از پایه صفر چیکار کنیم؟؟

بدون مشاور چطور برنامه ریزی کنیم

بعد از فیلم دیدن درسنامه کتابای تست رو بخونیم و کتاب و بعد بریم تست بزنیم یا کتاب و جزوه استاد کافیه

کلا بیاین بگین از پایه صفر چیکار کنیم؟؟بدون مشاور چطور برنامه ریزی کنیمبعد از فیلم دیدن درسنامه کتاب ...

کتاب درسی بخون برو تست بزن از توی تست نکات رو یاد بگیری خیلی بهتره تا بیش از حد درسنامه بخونی

تجربه ی من اینه که بهتره روت نظارت باشه و یکی حواسش بهت باشه منظورم مشاور و پول دادن نیست مثلا عضو گروه رقابتی باشی و حتما والدین درصدها و پیشرفتت رو ببین و حتما گزارش کار به چند نفر بدی که باعث نشه هدفت رو فراموش کنی و جا بزنی 

چون خودم هیچ نظارتی روم نبود بدتر از سال اولم کنکورم شد و خیلی کمتر از سال قبل خوندم 

پشت کنکور موندن میتونه باعث افسردگی و بی انگیزگی بشه 

منم میخوام بمونمدلم میخواد یه بارم که شده تجربه کنم حس به هدف رسیدنو امیدوارم که بشه

دقیقا منم این حسو دارم میگم چیم از بقیه یا اون دوستم که میره بهترین دانشگاه کمه

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

دقیقا منم این حسو دارم میگم چیم از بقیه یا اون دوستم که میره بهترین دانشگاه کمه

مسائل روانی و روحیه خیلی مهمه 

من هم همکلاسی هایی داشتم که بهترین رشته ها قبول شدن 

الان که فکر میکنم روحیه اونا خیلی از من بهتر بود و شدیدا انرژی مثبت بودن و پشتکار داشتن برعکس من که زود ناامید میشدم