2777
2789
عنوان

اونی ک گفته با ی بار باردار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 84 پست
۳تا دختر ازپارسال شوهرم صدوهشتاد درجه عوض شده هرکاری ک فک کنی سرم آورده منم بخاطربچه هام مجبورم بساز ...

ان شالله خدا خودش ب حق این شبای عزیز زندگیتو شیرین کنه 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

وقتی اینطور میگین قلبم جیگرم آتیش میگیره خب ینی چیکار کردم ک خدا لیاقت مادرشدن رو در من و امثال من ن ...

اینطور نگم! کدوم حرفم ناراحتت کرد عزیز من

من خودم الان تو حسرت بچه هستم دخترم دیونم کرده شوهرم استرس گرفته  چون چند ماه پیش سقط کردم تجربه ی سقط خیلی بدتر از مادر نشدنه

توهم مطمعن باش مامان  میشی ولی لطفا مادر ضعیفی نباش که دلت هی با حرف بقیه تیکه تیکه بشه

رحمت خدا همجا نازل میشه  نا امید نباش

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶سالمه از روز اول ازدواجم چون میدونستم تنبلی دارم میدونی؟تنبلی ی قسمت عظیمش بارداریه روح و روان درس ...

بمیرم الهی خییییلی سخته میدونم اما صبر کن حتما حکمتی داخلشه

خواهرم تنبلی داشت یکماه عسل طبیعی و سیاهدونه رو ناشتا با همسرش خوردن اویشن هم دم میکردن میخوردن تنبلیش درمان شد و الان دخترش 2سالشه 

کاربری دستِ دونفره 🌹
یه پیج اینستا بود یه ماما ک درمان نازایی موفق زیاد داشتیه کانال ایتا هم هست به نام کادر درمانی نور ک ...

ان شالله 

ب خدا الان نمی‌خواستم تاپیک بزنم 

اومدم هیئت ولی قلبم خواست بترکه 

حتی الآنم ضربان قلبم رو بدنم حس میشه 

نتونستم با کسی حرف نزنم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

۲۶سالمه از روز اول ازدواجم چون میدونستم تنبلی دارم میدونی؟تنبلی ی قسمت عظیمش بارداریه روح و روان درس ...

همه رو من الان دارم ولی  امید رو هم دارم

من الان تونستم درصد تخمک های تنبلمو بیارم پایین چون درمان گیاهی با قطره یا قرص ویتاگونس شروع کردم

توهم تلاشتو بکن اگه شوهرت سالم باشه درمان تو مشکلی نداره قابل حل شدنه

اینطور نگم! کدوم حرفم ناراحتت کرد عزیز منمن خودم الان تو حسرت بچه هستم دخترم دیونم کرده شوهرم استرس ...

اینکه میگی خدا صلاح ندونسته بهت نمی‌ده 

آدم عمیق می‌ره تو فکر ک چرا صلاح نمیدونه چیکار کردم 

تجربه ی سقط هم سخته

تجربه ی مادر نشدن هم سخته 

تجربه بیبی و آزمایش منفی هم سخته 

نمیشه درجه بندی کرد...

ضعیف... 

همیشه ذره ذره جمع میشه و گاهی...گاهی دلت میخواد حرف بزنی...

بمیرم الهی خییییلی سخته میدونم اما صبر کن حتما حکمتی داخلشهخواهرم تنبلی داشت یکماه عسل طبیعی و سیاهد ...

خدا حفظش کنه 

چی بگم خواهر... 

این طب سنتی هم تا حدودزیادی امتحان کردم

همه رو من الان دارم ولی امید رو هم دارممن الان تونستم درصد تخمک های تنبلمو بیارم پایین چون درمان گی ...

مرسی عزیزم 

باید شوهرمم بفرستم چکاب شه بازم

ان شالله ب خدا الان نمی‌خواستم تاپیک بزنم اومدم هیئت ولی قلبم خواست بترکه حتی الآنم ضربان قلبم رو بد ...

خب با ما حرف زدی

با امام مظلوم حرف زدی

با خدا حرف زدی

هممون شنیدیم

هممون دعات میکنیم

به نیتت حمد و قل هو الله خوندم ک نی نی های سالمت رو لباس علی اصغر بپوشونی و مراسم شیرخوارگان حسینی مهمان باشی ان شاالله

حکایت زن عقیم و حضرت موسی رو بخون از رحمت خدا کیف میکنی حالت کلا احسن الحال میشه

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
عزیزم خیلی سخت خیلی ولی توکل کن بخدا بیخیال باش یکم هرماه فکر بی بی چک‌نباش باور کن زمانی ک منتظرش ن ...

چشم عزیزم 

در ضمن دختررر خوب   هرچی شد خدارو مقصر ندون یه درصد اگه بارداری تا الان بصلاحت بود الان بچت بغلت بود 

من دخترمو با خون دل بزرگش کردم تحت شرایط سخت حتی بارها شاکی بودم چرا بچه دادی تو که وضعمو میبینی الان دخترم ده سالشه وضع من از نظر روحی و مالی و جسمی خوب شده چند ساله دومی رو میخوام خدا نداده  این زبون اون حرفها کار دستم داده و ناشکری کردم قدر ندونستم 

توهم قدر داشته هاتو بدون و شاکر باشه خدا برات معجزه میکنه