2777
2789
عنوان

اونی ک گفته با ی بار باردار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 84 پست

اینایی که میگن فلان چیز درمان داره من هفت سال ناباروری بی دلیل داشتم می گفتن مشکلی نیست ولی بچه دار نمی‌شدم گاهی مشکلی نیست ولی بازم آدم باید همش چشم انتظار باشه

خواهر شوهرم هر وقت اراده کنه باردار میشه سه تا بچه داره با اقدام اول باردار شده با اینکه بین هر بچه با بعدی کلی قرص جلوگیری میخوره بعد چند سال قرص اقدام می‌کنه سریع میگیره

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

لتروزول خوردی؟؟؟

من دوماه مصرف میکنم هربلایی میگی سرم اومده و تحمل میکنم بلکه نتیجه بگیرم یه هفته به موعدم مونده هیج علائمی  بجز یخ شدن پاهام و بزرگ و سفت شدن شکمم ندارم  

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچها یکی هست دارو گیاهی میده ب اوناییکه تنبلی تخمدان دارن وبه هردلیل دیگه ای باردارنمیشن اگه میخاین شمارشوبهتون بدم چندنفرکه ازش داروگرفتن قسم خوردن فوری باردارشدن منم شمارشوبراچندتاازآشناهامون گرفتم

هشتاد درصد ژنتیکه و اینکه سبک زندگی و... همش ی درصدیه و ب خاطر اینستاست و اینکه دختر ۱۲ساله چ سبک غل ...

ربطي ب اينستا نداره

دختر ١٢ ساله هم سبك غلطش ميتونه غذاهايي چرب يا فست فود يا شيريني و … هست ك ميخوره يا عدم فعاليت  و ورزش نكردن و يا خواب ناكافي و … تمام چيزاي ك روي هورمونها تاثير داره

اگه اين چيزا بي تاثير بود پس نبايد كسي مثلا با كاهش سه كيلو وزن ك زيادم ب چشم نمياد مشكلش برطرف بشه

وقتي توي درمانش اصلاح تغذيه و ورزش تاثير داره پس ميشه گفت رعايت نكردن همينام توي مبتلا شدنش تاثير داره

عزیزم ما هم که اولین بار باردار شدیم مشکلات زیادی داشتیم کوچکترینش بارداری تو عقد و نامزدی…بچه هایی ...

اتفاقا منم همینو تقریبا بهش گفتم چون خودم چشیدم و میدونم چقدر سخته 

اینایی که میگن فلان چیز درمان داره من هفت سال ناباروری بی دلیل داشتم می گفتن مشکلی نیست ولی بچه دار ...

برا بارداري ك فقط شما تعيين كننده نيستي همسرت هم يك طرف ماجرا هست 

گاهي دو نفر باهم نميتونن ولي با يكي ديگه ميتونن 

هشتاد درصد ژنتیکه و اینکه سبک زندگی و... همش ی درصدیه و ب خاطر اینستاست و اینکه دختر ۱۲ساله چ سبک غل ...

خب ژنیتیکی هم باشه ،مثلا مادر خودت هم اگر داشته بالاخره بچه دار شده،ذخیره تخمدان معمولا توی تنبلی تخمدان خوبه،شوهرت هم باید آزمایش بده،فقط ناامید نباش سنی نداری برو دنبال درمان

لتروزول خوردی؟؟؟من دوماه مصرف میکنم هربلایی میگی سرم اومده و تحمل میکنم بلکه نتیجه بگیرم یه هفته به ...

عزیزم من لتروزول خوردم ب مدت چهار ماه واقعااا روی خلق و خو تاثیر میزاره 

من ک همش گریه میکنم 

فقط با لتروزول فولیکول هام بزرگ میشه  حتما حتما باید امپول ازادسازی بزنی

پسرم   

استرس نداشته باشید و به بارداری فکر نکنید 

به وقتش خدا دامن همه رو سبز می‌کنه 

بچه دار شدن هم مثل ازدواج وقت داره عزیزم 

هی میگن دیر شد دیر شد ازدواج نکردیم و بچه دار نشدیم من دیدم که میگم به وقتش هم ازدواج خوب پیش میاد هم بچه دار شدن 

استرس داشتن سم تو بارداری از خودت دورش کن و توکل کن به خدا انشالا که بهترین ها برات اتفاق می‌افته عزیزم 🙏🙏🙏🌹🌹🌹

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
عزیزم من لتروزول خوردم ب مدت چهار ماه واقعااا روی خلق و خو تاثیر میزاره من ک همش گریه میکنم فقط با ل ...

من که صبح تا شب با کوچیک ترین حرفی اشکام میریزه با اینکا من اصلا ادم حساسی نیستم  و پوستم کلفته خیلی عصبی شدم

دکترم دوز کم بهم داده که کیست نشه

خیلی مشکلات دیگه مثل پرخوری  زخم لثه و... عوارضش زیاد بوده برام ولی خوب ارزششو داره  انشالله که جواب میگیریم

سلام کدوم شهرن

بجان بچهام اصلانمیشناسمش فقط ازچندنفرشنیدم که داروهاش خیلی خوبن وبه هرکسی که داده فوری نتیجه گرفته شمارشوگرفتم که ب اوناییکه برابارداری مشکل دارن بدم 

بجان بچهام اصلانمیشناسمش فقط ازچندنفرشنیدم که داروهاش خیلی خوبن وبه هرکسی که داده فوری نتیجه گرفته ش ...

عزیزم نیاز ب قسم نیس حرفتون درسته گفتم اگه مشهد باشن برم پیششون

خدایا شکرت
عزیزم نیاز ب قسم نیس حرفتون درسته گفتم اگه مشهد باشن برم پیششون

قسم خوردم که بعضی ازکاربرا فک نکنن دارم براکسی تبلیغ میکنم،دوس دارم همه مشکلاتشون حل بشه وبه مراددلشون برسن همه اوناییکه آرزوی مادرشدن دارن خداونددعاشونومستجاب ودامنشونوسبزکنه اگه خاستین بگین شمارشوبهتون بدم