2777
2789
عنوان

اونی ک گفته با ی بار باردار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان یه طب سنتی میخوای برو شاید با یه پاکسازی بدنت آمادگی بارداری پیدا کنه

ناراحت شدم برات کاش میتونستم کمکت کنم 🥺

خدا به من زود بچه داد کاش میتونستم شانسمو به تو بدم

چون دومی رو حالا حالا ها قصد ندارم بیارم و همش با استرس درحال جلوگیری ام

برات دعا میکنم عزیزم ❤️ سعی کن استرس رو از خودت دور کنی همین استرس یکی از عوامل بچه دار نشدنه

دلتنگ خودمم 

برا بارداري ك فقط شما تعيين كننده نيستي همسرت هم يك طرف ماجرا هست گاهي دو نفر باهم نميتونن ولي با يك ...

یعنی با هفت سال بچه دار نشدن انقدر نمی‌دونم که دو طرف دخیل هستن یا هفت سال دکترهایی که رفتم یکی نفهمیده شوهرم هم شاید مشکل داشته باشه، شوهرم م آزمایش داد مشکلی نبود، وقتی میگم ناباروری بی دلیل یعنی حتی عکس رنگی هم دادم 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
چقد بي ادبيمگه با دعوا برات نوشتم ك با پرخاش جواب ميديداناي كل

بی ادب خودتی ، چه بی ادبی نسبت به تو داخل پستم بود از عکس پروفایل ت شخصیتت معلومه

تو پریودی نیاین تو سایت نظر بدین لطفا

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
تنبلی درمان داره گلماینقدر ناامید نباشبعدشم خدا نداده که با تغذیه های نادرست عاملش میشمو مادر زادی ن ...

عزیزم من خودم دیدم پزشک زنان گفت تنبلی تخمدان اصلا و ابدا درمان قطعی و همیشگی نداره بلکه با اصلاح سبک زندگی و رژیم و مصرف دارو فقط قابل کنترل میشه 

و اینم بگم که بیشتر به مسئله ژنتیک مربوط میشه الان خانواده مادریم اکثرشون متاسفانه تنبلی تخمدان دارن 

یعنی یه نفر از همون ابتدا تخمدان هاش پلی کیستیک هستن اینجوری نیست که تغذیه ات بد باشه و تنبلی تخمدان به وجود بیاد

)هرچند که تغذیه خوب و سالم تاثیر مستقیمی روی کاهش علائم تنبلی تخمدان میذاره