2777
2789
عنوان

یه سمپادییییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست

اسی رو تخصصیا(علوم و ریاضی) کار کن ولی از عمومیا ب هیچ وجه غافل نشو ترازتو میکشن بالا 

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
ریاضی و علوم خیلی سبز تیزهوشان(بهترین کتابن مخصوصا واسه ریاضیش)فارسی طالب تبارهوش کمپلکسمطالعات و دی ...

مث اینکه منبع سوالات درسیش شامل کتابای هشتمم میشه 

خیلی خیلی ممنونم ازت 🫂💗

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث اینکه منبع سوالات درسیش شامل کتابای هشتمم میشه خیلی خیلی ممنونم ازت 🫂💗

خواهش میکنم موفق باشی

جدی؟ برای نهم های امسال که برداشته بودن

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
اسی رو تخصصیا(علوم و ریاضی) کار کن ولی از عمومیا ب هیچ وجه غافل نشو ترازتو میکشن بالا

اووم میخوام از الان شروع کنم امسال میرم نهم 

هشتم رو کامل کامل بلدم ولی دوره میکنم هر روز 

درسای ریاضی و علوم و ی سری کتاب دیگه از نهم رو هم در کنارش دارم میخونم ک آمادگی داشته باشم 

و امیدوارم تلاشام جواب بده 🥲

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
خواهش میکنم موفق باشیجدی؟ برای نهم های امسال که برداشته بودن

💙

تحقیق کردم درموردش اینو گفتن ولی مشکلی نیست هشتم نسبتا برام آسون بود

اووم میخوام از الان شروع کنم امسال میرم نهم هشتم رو کامل کامل بلدم ولی دوره میکنم هر روز درسای ریاض ...

موفق باشییی

مطمئن باش تلاشهات جواب میده قلمچی میری؟ اگه آزمونی بری خودتو بسنجی ک هم عالیه 

راستی ب شهرتونم بستگی داره اگه کلان شهر نیستید که قبولیش راحت تره ب نسبت

💙تحقیق کردم درموردش اینو گفتن ولی مشکلی نیست هشتم نسبتا برام آسون بود

خداروشکر 

موفق باشیییمطمئن باش تلاشهات جواب میده قلمچی میری؟ اگه آزمونی بری خودتو بسنجی ک هم عالیه راستی ب شهر ...

ایشالا ک 

ن قلمچی نمیرم ، اصفهانیم فک کنم سخت تره 

خب تگ شدم

نمیدونم الان بهت بگم ب کارت میاد یا نه

اما سی و یک استان بزن

سعی کن درسنامه های خیلی سبزو بخونی

و سعی کن تست هوشم بزنی

چون ممکنه سوالای خلاقیتی بیارن

و آزمون های سالای قبلو هم بزن

اینم بگم هر مبحثی ک می خونی ازش تست بزن

حداقل ۵۰ تا

تا سوالای مختلف ی درس بیاد دستت

موفق باشی💜

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

خب تگ شدمنمیدونم الان بهت بگم ب کارت میاد یا نهاما سی و یک استان بزنسعی کن درسنامه های خیلی سبزو بخو ...

ممنون عزیزدلم 💗

@هیییی_زندگی @هیییی_زندگی @kimkatrina @میxسان

عه وا🦦😂

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .