2777
2789
عنوان

یه سمپادییییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 42 پست
میدونید برای آزمون نهم ب دهمش لازمه کتاب و منبعی تهیه کنم ؟ اگه آره چیو بیشتر پیشنهاد میکنید ؟

تو کانال‌ها آزمون‌های سال‌های قبل رو بزنین. فرهنگ، البرز و سمپاد‌.

سی و یک استان نمونه هم خوبه.

من چون رشته‌م انسانی هست ادبیاتم رو خوب زدم و غلط کم داشتم شما با توجه به رشته‌تون انجام بدید.❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم میشه معرفی کنید ک تهیه کنم ؟

حتما 

چه رشته ای میخوای بری

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
میدونید برای آزمون نهم ب دهمش لازمه کتاب و منبعی تهیه کنم ؟ اگه آره چیو بیشتر پیشنهاد میکنید ؟

آی کیو جامع و سوالات سال قبل جوابه برات

موسسه قلم چی ام سوالات تیزهوشانی داره اونام بزن 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

آی کیو جامع و سوالات سال قبل جوابه براتموسسه قلم چی ام سوالات تیزهوشانی داره اونام بزن

متشکرم 💙

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
حیحیحی🗿😂

حقیقتا لاوت دارم 

میتونم درخواس بدم؟"

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

تجربی نظرمه

ریاضی و علوم خیلی سبز تیزهوشان(بهترین کتابن مخصوصا واسه ریاضیش)

فارسی طالب تبار

هوش کمپلکس

مطالعات و دینی و قران متن کتاب در اولویته ولی با سوالات مفهومی هم اشنایی داشته باش (‌ کتاب خواستی کتابهای آبی قلمچی خوبن)

من پارسال ازمون دادم ما هشتم رو هم خوندیم 

۳۱ استان هم کتاب خوبیه منتها برای نمونه.

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
تو کانال‌ها آزمون‌های سال‌های قبل رو بزنین. فرهنگ، البرز و سمپاد‌.سی و یک استان نمونه هم خوبه.من چون ...

عزیزم یه سوال 

مگه به این ربطی داره که چه رشته ای میخای بری تستای اونو بیشتر بزنی؟ 

سی و یک استان واقعا محشره البته بیشتر نمونس ای کیو جامع تستای سایت گاما

مرسیی مرسیی 💙

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام