2777
2789
عنوان

اقدام در تاسوعا و عاشورا

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 54 پست
خب همه که تو اون زمان بچه دار نمیشن مگه ما 6 انگشته و اینا نداریم؟! 😐کجاش خرافاته؟! بعدم این حدیث ه ...

عزیزم احادیث جعلی خیلی زیاد داریم 

از نظر دینی حرام نیست طبق نظر مراجع

این بیماری ها بخاطر ژنتیک هست معمولا 

از نظر خلق و خو هم یه درصدی ازش باز ژنتیکه و یه درصدی تربیت والدین 

اما از این نظر که این شب ها شب های مناسبی برای اقدام کردن نیستن من هم باشما هم عقیده هستم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متن دقیق یادم نیست ولی حدیثشو خونده بودم چه روزایی انعقاد نطفه خوب نیست میدونم هست این حدیث.از یه شخصی که به مباحث دینی آگاهی داره بپرس اول

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

برای اقدام مناسب نیست لطفا جدی بگیرید اگر مقید هستید کسایی هم که خرافات میدونن اقدام کنن 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
نه عزیزم شش انگشت شدن و...خرافاته بنظرم نه علم اینجوری باشه سایر کشور ها که اصلا اعتقادی به این مسائ ...

کتاب حلیه المتقین رو مطالعه کنین حتما

بعضی شبها مخصوصا شب چهارشنبه و اولو وسط و آخر ماه قمری و بعضی از روزهای دیگه نباید اقدام باشه وگرنه احتمال لب شکری،شش انگشتی، ناخلف بودن بچه هست

احتیاط هم شرط عقله

یکی از همسایه ها اون شب اقدام داشتن و بچه شون لب شکری شوده بود این رو مامان بچه گفت حالا هر کی اعتقا ...

بله حدیثش هست یه سری روزای خاص اگه نطفه منعقد بشه بچه مشکل دار بدنیا میاد

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
🙁😢نمیدونم چکار کنم از بعد پریود یک شب در میون اقدامم مرتب فقط از ۲۴تا ۲۷ام ک روزای اصلیم هست نمیدو ...

به نظرم نکنی بهتره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚