2777
2789
عنوان

اقدام در تاسوعا و عاشورا

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 54 پست
یکشنبه هم ک شب تاسوعا هست گناه داره؟با فقط دوشنبه و سه شنبه؟؟

گناهه بزار چهارشنبه بعد قمر در عقرب داریم حتما تقویم نگاه کن اون روز نباشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

گناهه بزار چهارشنبه بعد قمر در عقرب داریم حتما تقویم نگاه کن اون روز نباشه

یکشنبه ساعت۱۷:۴۷زده قمر در عقرب شروع میشه

ظهرش فک نکنم مشکلی داشته باشه،بعداز اذانم ک میشه تاسوعا؟درستع؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احادیث جعلی خیلی زیاد داریم از نظر دینی حرام نیست طبق نظر مراجعاین بیماری ها بخاطر ژنتیک هست م ...

درسته عزیزم خودمم اصلا دلم نیست ،ب نظرم حرام نیس و بحث احترام هستش ،حالا طبق نظرات انجام نمیدم

فقط یکشنبه ظهر ک میشه ۱۲سیکلم حداقل ظهر میتونم درسته؟قمر در عقربم از ساعت ۱۷:۴۷شروع میشه 

فقط یکشنبه ک مشکلی نداره تا قبل از اذان؟؟

نمیدونم عزیزم 

من خیلی اطلاع دقیقی ندارم 

فقط میدونم تو بعضی روزا مثل تاسوعا عاشورا یا عیدفطر و اول ماه و آخر ماه خوب نیستش ولی روز جمعه وسط روز خیلی توصیه شده دیگه دقیق شو اطلاعی ندارم 

فقط یکشنبه ک مشکلی نداره تا قبل از اذان؟؟

منم دقیقا مثل شما بودم روز ۱۲ ام شد یکشنبه. روز یکشنبه ظهر اقدام کردم توکل به خدا. ولی فعلا که هیچ علائمی ندارم که بفهمم گرفته یا نه. شما چی؟؟؟

منم دقیقا مثل شما بودم روز ۱۲ ام شد یکشنبه. روز یکشنبه ظهر اقدام کردم توکل به خدا. ولی فعلا که هیچ ع ...

منم بکشنبه طهر اقدام کردم و سه سنبه شب ک تاسوعا تموم شد و فرداشبش

یعنی ۱۲سیکل ظهر،۱۴،۱۵سیکل اقدام داشتم

هنوز نمیدونم امروز ۲۲سیکلمه شما چی؟؟