2777
2789
عنوان

اقدام در تاسوعا و عاشورا

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 54 پست

نه عزیزم هیچ گناهی نداره 

خداروشکر ک تو قرآنم اومده فقط  درپریودی حرامه 

دیگه چندتا روایت هم از پیامبر هست ک اصلا این مورد ذکر نشدع داخلش

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بستگی به عقایدت داره اگه مذهبی و مقید هستی درست نیست در غیر اینصورت دیگه اعتقادی نداری که عذاب وجدان ...

ببینید این چیزا اصلا ربطی به عقاید نداره این علمی هست که از اماما مون بهمون رسیده همه چی توش هست اینکه اگه چه موقعی نطفه شکل بگیره بچه ممکنه 6 انگشته بشه حتی یا مثلا روحیش چطور میشه چجور میشه 

اینا بحث اعتقادی نیستا اینا علمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر شرعی حرام نیست ولی بحث احترامه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببینید این چیزا اصلا ربطی به عقاید نداره این علمی هست که از اماما مون بهمون رسیده همه چی توش هست این ...

نه عزیزم شش انگشت شدن و...خرافاته بنظرم نه علم 

اینجوری باشه سایر کشور ها که اصلا اعتقادی به این مسائل ندارن بچهاشون همه شش انگشتی و لب شکری میشن

بحث حرمتیه که آدم برای اهل بیت قائله و جلوی خودشو دو سه شب بخاطر حفظ حرمت بگیره

وگرنه از نظر شرعی حرام نیست

هرچند من خودم هم مخالف هستم تو شب های قدر یا تاسوعا و عاشورا رابطه ای داشت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه عزیزم شش انگشت شدن و...خرافاته بنظرم نه علم اینجوری باشه سایر کشور ها که اصلا اعتقادی به این مسائ ...

خب همه که تو اون زمان بچه دار نمیشن 

مگه ما 6 انگشته و اینا نداریم؟! 😐

کجاش خرافاته؟! 

بعدم این حدیث هایی که میگن فلان روز خوب نیست فلان روز خوبه بیشتر بحث روح بچه ست که قراره وارد نطفه بشه یسری چیزا تو طبیعت هست که قانونه 

خوبه که ما قانون طبیعت رو بدونیم تا بتونیم ازش بهترین استفاده رو بکنیم 

مثلا بعضیا رو میبینی خود به خود درونا خیلی مهربونن یا خیلی عصبی ن یا فلانن همه اینچیزا در شکل گیری نطفه مربوط میشه 

ببینید این چیزا اصلا ربطی به عقاید نداره این علمی هست که از اماما مون بهمون رسیده همه چی توش هست این ...

عید قربان و‌عید فطر بود ماه پیش ک‌میگن اونموقع رعایت کردم و روزهای بعدش اقدام داشتم الان چون دو سه روز میشه و تخمکگذاریم هست فاصله زیاد داره از اقدام قبلیم