2777
2789
عنوان

من چیکار کنم الان بیاین

198 بازدید | 19 پست

میگفت قبل اینکه بعت پیشنهاد بدم رفتم از یکی کلی پرس و جو کردم گفتم از کی گفت نمی‌دونم کیه رفیقم معرفی کرد منم گفتم بپرس بهم بگو میخام بدونم 

ی هفته س نپرسیده بعد میگم چیشد 

میگه تو جوری باهام حرف می‌زنی انگار دروغ میگم بعد واسم قیافه گرفت 

گفتم با من حرف نزن 

گفت اره اخرشم همینو میگی دگ 

گفتم خوشم نمیاد کسی واسم قیافه بگیره 

گفت مگه من کسیم 

گفتم اتفاقا چون کسی نیستی بیشتر. بهم برمیخوره 

دگ جواب نداد  

جواب نداد بدتر ناراحت شدم ازش نیم ساعته عیبش زده 

چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم با این حرف زدهخوب حالا هرکی بود توفضولی؟اگر میخواست بدونی بهت میگفت چون امکان نداره ندون اون ک ...

زیر و بم زندگی منو میدونه طرف میخام بدونم کیه خب 

الان میگی چیکار کنم 

تو هم با این حرف زدهخوب حالا هرکی بود توفضولی؟اگر میخواست بدونی بهت میگفت چون امکان نداره ندون اون ک ...

زیر و بم زندگی منو میدونه طرف میخام بدونم کیه خب 

الان میگی چیکار کنم 

زیر و بم زندگی منو میدونه طرف میخام بدونم کیه خب الان میگی چیکار کنم

ب این موضوع ک کی هست بی توجه باشه اصلا در موردش ۸رفی دیگع نزن پاتنرت خودش تو حرفاش ی صوتی میده یا ی نکته ی رو اشاره میکنه فقط اون موقع میتونی از حرفاش گل بگیری و بفهمی کی وقتی هم فهمیدی بهش نگو ک متوجه شدی