2777
2789
عنوان

اسم بچه فامیل😬😐😬😐😬😐

591 بازدید | 34 پست

چند روز پیش یکی از فامیل های دور مادری مون رو که یه خانوم تقریبا ۵۷-یا ۵۸ساله ست توی پارک دیدم 

پیشقدم شدم واسه سلام علیک و گفتم خاله جون خوشحال شدم دیدم تون و فلان 

در کمال ناباوری یهو گفت صغری 😐😐😐صغری مادر بیا اینجا خاله رو ببین 😐😐😐😐😐😐

در کمال حیرت و ناباوری یه دختر بچه چهار ساله بدوووو بدوووو اومد سمتمون 

بچه که نگمممم از خوشگلی و خوش زبونیییش

یهو دوباره فامیل مون میگفت این نوه پسریمهههه

کنیزتون صغری 😐😐😐😐😐

حالا کاری ندارم که چرا بچه رو کنیز ما حساب کرد 

ولی اخه صغرررری 

اونم واسه بجه چهار پنج ساله 😐😐😐

بابااا نکنید این کارو 

اخه چرا یه بچه کوچیک باید اسم مادر بزرگ یا پدر بزرگ و به دوش بکشه 

اصلا گیریم توی شناسنامه ش یه اسم دیگه باشه 

اون بچه چطور فردا روز میخاد توی فامیل سر بلند کنه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ی ۴ ساله میشناسم اسمش محموده😅😅

😱😱😱😱

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

من بچه ۳ ساله دیدم اسمش گذاشتن مصیب 

محمد پارسا 

سبز علی 😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

😂😂😂😂خیلی بده واقعا 

من یکیو میشناسم اسمش فضه س راهنماییه میگه بابام اسم مامانشو روم گذاشته گفته عوض کنی عاقت میکنم منم سر همین هیچوقت نمیرم دانشگاه خجالت میکشم 

شایدضحی یا سهی بوده چون ن مادربزرگ‌ها خوب اسامی بچه رو صدا نمی‌زنن ...چنانکه تو اینیستا میکفتندکه آرتیسا رو باطری ساز صدا میزنه مادر بزرگه

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
من بچه ۳ ساله دیدم اسمش گذاشتن مصیب محمد پارسا سبز علی 😂

باور میکنی من بمان علی  هم دیدم 😬😬😬😬واسه بچه یک ساله 

شایدضحی یا سهی بوده چون ن مادربزرگ‌ها خوب اسامی بچه رو صدا نمی‌زنن ...چنانکه تو اینیستا میکفتندکه آر ...

نه جونم مطمئنم اسمش صغری بود 

اخه صغری اسم مادر پدر بزرگ بچه بوده 😐😐😐