2777
2789

هست؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
من میخام دیپلم انسانی بگیرم رشتم گرافیک کاردانش بود

منم فنی دیپلم دارم میخوام دیپلم تجربی بگیرم 

امروز که رفتم بهم گفتن خرداد باید بیام کل سه پایه رو امتحان بدم تا برام سابقه تحصیلی حساب بشه 

اینطور که نمیشه اخه برنامه امتحانی سه پایه باهم برخورد داره 

شما از شرایط چیزی میدونی؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام دیپلم انسانی بگیرم رشتم گرافیک کاردانش بود

من فقط میخوام دیپلم بگیرم که برام سابقه تحصیلی حساب بشه 

چون کنکور ۴۰۴ تغیر کرده و ۶۰ درصدش شده سوابق تحصیلی

من فقط میخوام دیپلم بگیرم که برام سابقه تحصیلی حساب بشه چون کنکور ۴۰۴ تغیر کرده و ۶۰ درصدش شده سوابق ...

منم همینطور چون با دیپلم کاردانش نمیتونم کنکور رشته نظری بدم . فکنم امسال درسای اختصاصی و عمومی یازدهم هم اضافه شده باید بخونیم درسته ؟ ینی یازدهم و دوازدهم خیر سرمون

Hich
منم فنی دیپلم دارم میخوام دیپلم تجربی بگیرم امروز که رفتم بهم گفتن خرداد باید بیام کل سه پایه رو امت ...

سه پایه مال ۴۰۵ هستش فکنم عزیزم امسال دوپایه رو باید بخونیم خرداد امتحان بدیم 

Hich