2777
2789
عنوان

سر بارداری دوم با همسرم اختلاف داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 66 پست
اتفاقا من دو تا پسر خیلی دوست دارم

بله منم دوست دارم 

ولی الان انگار افتخار اینه که دوتا دختر باشه اگه پسر باشه میگن اخی دختر نداری  

والا مردم ما متاسفانه یا از این ور بوم میفتن یا از اون ور بوم 

خب دیگه شما سه تایین تنهایی. ما دو تاییم هر کدوم پی زندگی خودمون. کلا خواهر و برادر زیاد تاثیر نداره ...

به نظر منم تاثیر نداره واقعا

من خودم برادر دارم اختلاف سنیمونم کمه

نمیگم حمایتم نکرده کمک نکرده

ولی واقعا اونقدری که پدر مادر به فکر بچه هستن یک دهمش خواهر برادر نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که 18 سالمه دوقلو دوتا دختر حاملم شوهرمم به شدت پسر دوسته   و میگه 3 سال بعد اینا میاری تا پسر شه  میگه 6 تا بچه دوس دارم  ولی من  از بچه زیاد متنفرم کاش حداقل یکیشون پسر میبود دیگه نمی آوردم

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

پسر دختر مهم. نیست سالم باشه. عزیزم شما دیر. ازدواج. کردی؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دوس دارم از هر دوتا جنس داشته باشم.. منم حامله م ۵ ماهمه دختره همسن شما و همسرتونیم من و همسرم اگه ف ...

اره میددنم سخته

آ یو آی ولی فک نکنم انقدر عوارض داشته باشه

گرچه در نهایت همه چیز دست خداست

ان شالله بعدی سالم باشه و پسر

چقد لوسی

فک کردم فقط  نظر من  اینه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان من به داداشم میگه کاش تو دختر میشدی😂🤣🤣🤣

دوتا دختریم و یه پسر

داداشم میگه چرا مامانم میگه پسرا خودخاهن دخترا دلسوز مادرن😃😃😃

💙                                                                   

من خودم تک دخترم و یه برادر دارم خیلی خوبهههههههبعد اطرافم دیدم اونایی که خواهر دارن اصلا نمیسازن با ...

شما یکم خودخواه بزرگ شدید چهارتا خواهرم جونمون برای هم میره هم مادرهمیم هم خواهر هم دوست 

به برادرم دارم ولی به نظرم داشتن خواهر بزرگترین نعمت دنیاست 

انتظار میره پخته تر عمل کنید اگه سنتون را نمیگفتی تصور می‌کردم نهایتا 22 ساله باشید 

عزيزم من تاپیکاتو خوندم دوس داشتی پسر داشته باشی اصلا چیز بدی نیست خودمم مثل تو بودم یه دختر داشتم د ...

اره میفهمم. منم همش میگم کاش قبل اقدام رژیم جنسیت میگرفتم ولی خیلی اتفاقی باردار شدم

بعد من همش حس میکردم بچه ام پسره ان تی هم گفت پسر ولی وقتی سلفری اومد گفت دختره واقعا شوکه شدم

واسه همین خیلی میترسم

به نظر منم تاثیر نداره واقعامن خودم برادر دارم اختلاف سنیمونم کمهنمیگم حمایتم نکرده کمک نکردهولی واق ...

خوب اگه خواهر داشتی این حس رو نداشتی، من یه خواهر و یه برادر دارم، دوست داشتم ده تا خواهر داشتم

پنج بار جراحی کردم خواهرم بچه هام رو مثل دسته گل رو چشماش نگه داشته بدون هیچ منتی، دردودل داشته باشم زنگ می زنم دو ساعت باهاش حرف می زنم تا اروم شم، بیاد خونه ام از لحظه ورودش تا رفتنش فقط در حال کمک کردنه، دوران بچگی هم هم رفیق بودیم هم خواهر با هم مدرسه می رفتیم استخر میرفتیم 

خودم یه پسر و دختر دارم قصد بارداری ندارم ولی دوست داشتم دخترم هم طعم خواهر داشتن رو بچشه